Főoldal > A Válogatott > A-válogatott: Dárdai Pál folytatja megkezdett munkáját

A-válogatott: Dárdai Pál folytatja megkezdett munkáját

A Magyar Labdarúgó Szövetség vezetői egyezségre jutottak a Hertha BSC-vel, így elhárult minden akadály az elől, hogy Dárdai Pál folytathassa munkáját a válogatott élén.
Mint ismert, a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Hertha BSC között szeptember végén létrejött megállapodás értelmében Dárdai Pálnak a válogatott novemberi mérkőzései után vissza kellett térnie klubjához, ahol a korosztályos csapatával folytatta munkáját.

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke ezt követően azt nyilatkozta: úgy gondolja, létezik mindenki számára elfogadható megoldás arra, hogy Dárdai Pál folytathassa a munkáját, és erről személyesen szeretné meggyőzni a Hertha vezetőit.

Az MLSZ vezetői az elmúlt hetekben mindent megtettek annak érdekében, hogy Dárdai Pál folytathassa munkáját a válogatott élén, és a berlini klubbal történt több körös tárgyalások sikert hoztak, a szövetség végül egyezségre jutott a Hertha BSC-vel. Miután Dárdai Pállal is sikerült megegyezni a folytatásról, hivatalossá vált, hogy a soron következő Eb-selejtezőkön is ő irányítja a magyar válogatottat.

Az MLSZ és a Dárdai Pál között kötött megállapodás az Eb-selejtező sorozat végéig szól.
nyomtatás
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • U16

  A mieink három mérkőzést játszanak az ázsiai országban, mindegyik ellenfelünk más földrészt képvisel.

  Japánba utazott az U16-os válogatott
 • A Válogatott

  Parádésan sikerült a magyar válogatott bemutatkozása az Európa-bajnokságon, Szalai Ádám és Stieber Zoltán góljaival 2-0-ra legyőztük Ausztriát.

  Csodálatos magyar siker Bordeaux-ban!
 • U15

  Az MLSZ idén elindított megyei tehetségfejlesztő programjának legügyesebb labdarúgói két napon keresztül futballoztak Telkiben.

  Telkiben bizonyíthattak az ország legjobb 14 évesei
 • A Válogatott

  Hol szoros, hol laza volt egymással a magyar és a német labdarúgás kapcsolata. Hol a történelem is befolyásolta, hol meglepően hosszú idő kimaradt két mérkőzés között. Tény: csak az osztrákok, a svédek, a svájciak (és már csak szombatig) az olaszok ellen vívott több mérkőzést a magyar válogatott. Szép és fájdalmas emlékek 107 év közös futballtörténelméből.

  Tizenkét éve sikerült legyőzni a németeket az Eb előtt
 • A Válogatott

  Szerdán rendezték a magyar válogatott Eb-kijutását dokumentáló Magyar csapat - "...még 50 perc..." című film sajtóbemutatóját. Az Európa-bajnokság előtt a televízióban is látható lesz az alkotás.

  Még 50 perc - televízióban az Eb-kijutás krónikája
 • U18

  Az őszi Európa-bajnoki selejtezők előtt álló U18-as válogatott Svédországban edzőtáborozik a héten, kedden a házigazdákkal játszott egy felkészülési mérkőzést.

  U18: gólnélküli döntetlen Svédországban
 • A Válogatott

  Míg kedden az esős időjárás nehezítette a csapat munkáját az ausztriai edzőtáborban, szerdán már napsütésben dolgoztak a játékosok, akikhez ma már Németh Krisztián is csatlakozott.

  Az idő javult, a kemény munka maradt
 • A Válogatott

  Az Európa-bajnokságra készülő, és jelenleg az ausztriai Leogangban edzőtáborozó válogatott az időjárási nehézségek ellenére két edzéssel folytatta a munkát.

  Heves esőzés nehezítette a válogatott dolgát
 • A Válogatott

  A szövetségi kapitány főleg az első félidőben mutatott teljesítménnyel volt elégedett az Elefántcsontpart elleni, 0-0-ás döntetlennel végződő felkészülési mérkőzésen.

  Bernd Storck: Szép eredmény a döntetlen
 • A Válogatott

  Michel Dussuyer, az elefántcsontpartiak szövetségi kapitánya néhány fiatalját is kipróbálja ellenünk.

  A támadásra helyeznék a hangsúlyt az elefántok

Facebook

Twitter

YouTube