Dárdai Pál: Folytatom!

2014. december. 09., 20:19   |    

Dárdai Pál: Folytatom!

Miután eldőlt, hogy a továbbiakban is Dárdai Pál irányítja a válogatottat, a szövetségi kapitány interjút adott az MLSZ TV-nek.

Dárdai Pál az MLSZ TV-nek elmondta: az utóbbi hetekben a Hertha vezetőivel, a Magyar Labdarúgó Szövetség vezetőivel és a családjával is leült megbeszélni a jövőjét, és ezt követően született meg a döntés, miszerint marad a válogatott élén. A kapitány szerint olyan munka, olyan folyamat indult el a válogatottnál, amiből nem lett volna szerencsés dolog "kiugrani".

- A Herthának nem lett volna kötelessége elengedni, ide köt a szerződésem, ők a munkaadóim, ezért külön köszönöm a klubnak, hogy folytathatom a megkezdett munkát. Berlinben örülnek is, meg nem is a kinevezésnek, büszkék rá, viszont továbbra is úgy tekintenek rám, hogy a főállásom a Hertha BSC-nél van, és nekem ehhez kell igazodnom - mondta Dárdai, majd hozzátette: felnőtt szinten továbbra is tapasztalatlan edző vagyok, sokat kell még tanulnom, ugyanakkor korábban, játékosként jelentős tapasztalatot szereztem.

A kapitány azt is elárulta, hogy nagyon jól érezte magát szövetségi kapitányként, büszke a játékosaira, akik keményen dolgoztak az elmúlt hónapokban, és a válogatott körül kialakult remek hangulat is közrejátszott abban, hogy azt a döntést hozta, továbbra is vállalja a felelősséget a csapat felkészítéséért.

- Van tizenhárom-tizenöt nemzetközi szinten teljesítő játékosunk, a többieknek meglehet a sanszuk, hogy majd a későbbiekben rutint szerezzenek, de ha nem játszanak nemzetközi mérkőzéseket, nehéz lesz megfelelő tapasztalatot szerezniük. Két háromesélyes meccs vár ránk a görögök és a finnek ellen, remélem, márciusban is ugyanolyan felkészült játékosok érkeznek a válogatotthoz, mint az ősz folyamán - mondta a következő időszak kihívásairól Dárdai Pál.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS