Dárdai Pál a Hertha BSC megbízott vezetőedzője

2015. február. 05., 13:28   |    

Dárdai Pál a Hertha BSC megbízott vezetőedzője

A Hertha BSC csütörtökön bejelentette, hogy Dárdai Pált nevezi ki a Bundesligában kieső helyen álló felnőtt csapat megbízott vezetőedzőjévé. A kinevezés nem befolyásolja a Hertha és az MLSZ közötti szerződést és a szakember magyar válogatottnál vállalt munkáját.

A Magyar Labdarúgó Szövetség múlt év végén tárgyalásokat kezdett a Hertha BSC-vel Dárdai Pál szövetségi kapitányi kinevezéséről, és a német fél már akkor jelezte: előfordulhat, hogy az Európa-bajnoki selejtező sorozat vége előtt vezetőedzői szerepet szán a magyar szakembernek a Hertha felnőtt csapatánál. A felek ennek tudatában állapodtak meg Dárdai Pál magyarországi szerepvállalásáról, és rögzítették: az esetleges berlini kinevezés nem befolyásolja a szakember itthoni munkáját.

Ennek megfelelően Dárdai Pál a következő időszakban párhuzamosan látja el a Hertha BSC vezetőedzői, valamint a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi feladatait.

A Magyar Labdarúgó Szövetség ezúton is gratulál Dárdai Pálnak a Bundesligában betöltött posztjához, és mindkét fronton jelentős sikereket kíván neki munkájában a következő hónapokra.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS