Szakmai napot tartottak Komárom-Esztergom megyében

2015. február. 26., 15:15   |    

Szakmai napot tartottak Komárom-Esztergom megyében

Az MLSZ Komárom-Esztergom megyei igazgatósága szakmai napot tartott Tatán az Olimpiai Központban. Az eseményen száz fő, köztük edzők és sportvezetők vettek részt.

Khéner László megyei igazgató bevezetőjében elmondta, hogy az elmúlt három évben óriásit lépett előre a megye infrastruktúra és tömegesítés terén. Az elmúlt három évben tizenhárom különböző méretű műfüves pálya épült meg 70%-os MLSZ támogatással és számos létesítmény újult meg.

Popovics György, a megyei igazgatóság elnökségi tagja, a megyei közgyűlés elnöke köszöntőjében elmondta, hogy a több mint száz fős létszám mutatja, hogy van igény a többlettudásra. Dr. Kancz Csaba az MLSZ megyei elnöke szerint jó irányba mozdult el a magyar labdarúgás, de 20-30 év lemaradását nem lehet néhány év alatt behozni.
|
Dr. Róka Géza a DVSC klubigazgatója bemutatta a klub felépítését valamint elmondta, hogy az utánpótlásra még nagyobb hangsúlyt szeretnének fektetni a jövőben. Kis Baranyi Sándor, MLSZ utánpótlás programigazgató a Bozsik program elvárásairól, valamint az utánpótlás versenyrendszer átalakításáról tartott prezentációt. László Csaba Európát megjárt emberként helyünk Európában címmel tartott előadást, melybe beleszőtte saját tapasztalatait is. Markó Edina a magyar válogatott női szövetségi edzője ismertette a női labdarúgás koncepcióját és a női futball népszerűsítésre biztatta a hallgatóságot. Késedi Gábor, a magyar válogatott stábjának a tagja az elemző rendszerről tartott előadást, valamint bemutatta a válogatott koncepcióját, a játékosok kiválasztásának módját.

A hírkategória további hírei

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS