Női U17: döntetlen az utolsó mérkőzésen

2015. március. 08., 19:11   |    

Női U17: döntetlen az utolsó mérkőzésen

Női U17-es válogatottunk vasárnap az Egyesült Államok U18-as regionális válogatottja ellen játszotta le utolsó felkészülési mérkőzését a horvátországi edzőtáborban.

Az Eb-selejtező elitkörre készülő válogatott öt nap alatt harmadik mérkőzését játszotta, és ezúttal is egy idősebb korosztályt képviselő rivális ellen. A mieink küzdelmes, de kevés helyzetet hozó találkozót vívtak az amerikaiakkal, a 90 perc alatt egyik fél sem tudott betalálni.

- A csapaton látszott, hogy öt nap alatt harmadik mérkőzését játssza, ráadásul idősebb ellenfelekkel, ami óriási koncentrációt igényelt, és fizikálisan is megviselte a lányokat - mondta a mérkőzés után Markó Edina, a válogatott szakvezetője. - Ilyen előzmények mellett természetes, hogy kissé fásultak voltunk, sokszor hoztunk rossz döntéseket. Rengeteg párharcot hozott a meccs, de helyzetek egyik oldalon sem voltak, nem volt benne a gól a mérkőzésben. A döntetlenért dicséret illeti a játékosokat, egy nálunk jóval fejlettebb futballkultúrájú országból érkező ellenféllel szemben sikerült helytállnunk. Örülök, hogy bevállaltuk ezt a három mérkőzést, nagyon hasznos volt az edzőtáborozás, sokat léptünk előre az elmúlt napokban.

Korosztályos csapatunk a mérkőzés után hazautazott Horvátországból, az A-válogatott azonban maradt Umagban, ahol hétfőn Szlovákiával mérkőzik meg.

Magyarország U17 - USA Regionális válogatott U18 0-0
Magyarország: Barti Luca - Kun Barbara, Fleck Nikolett, Németh Hanna (Horti Boglárka, 46.), Magyar Vanda (Pilán Tímea, 75.) - Zoltán Bettina (Csiki Anna, 46.), Vancsik Viktória (Csányi Diána, 46.) - Grúber Brigitta (Szakonyi Emese, 63.), Krascsenics Petra (Krascsenincs Csilla, 63.), Magyarics Zoé - Süle Dóra (Kocsán Petra, 46.)


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS