Dobogósok találkoznak az örökrangadón

2015. március. 18., 10:36   |    

Dobogósok találkoznak az örökrangadón

Az OTP Bank Liga 21. fordulójában örökrangadót rendeznek, Ferencváros az MTK-t fogadja. Ha a hazaiak győznek, egy pontra megközelíthetik a második kék-fehéreket.

Ferencváros–MTK Budapest
(Március 22., vasárnap, 16.30)

A Ferencváros mindössze egy mérkőzésén veszített eddig pontot tavasszal, a hétközben a Ligakupában is igazolta, hogy nagyszerű formában van. A Szigetszentmiklós elleni 7-1 valamelyest megnyugtató lehet a csapat hívei számára a gól nélküli nyíregyházi 90 perc után. A Fradi hazai pályán eddig még veretlen Thomas Doll-lal, sőt, 2013 novembere óta nem szenvedett pályaválasztóként bajnoki vereséget. Az elmúlt 365 napban 14, a Puskás Stadionban és a Groupama Arénában lejátszott mérkőzéséből 12-t megnyert, s csak kettőn játszott döntetlent. A védelme különösen szenzációsan működik otthon: az elmúlt egy évben hazai pályán mindössze négy gólt kapott. A három eddigi tavaszi bajnokiján 6 pontot szerzett MTK ezúttal vendégként lép pályára, egyébként története során először játszik az új Groupama Arénában. A kék-fehérek a mostani szezonban háromszor, Pakson, Székesfehérváron és Debrecenben szenvedtek vereséget vendégként. Döntetlent több mint egy éve nem játszottak. A Ferencváros egy esetleges győzelmével egy pontnyira megközelítené Garami József együttesét. Ugyanakkor Thomas Doll eddig mind a két bajnokiját (igaz, egyiket sem pályaválasztóként) elveszítette az MTK ellen. Úgy fest, ha az FTC a pályaválasztó, más a helyzet: az MTK, hangsúlyozzuk bajnoki mérkőzésen 2002 óta nem tudott pontot szerezni a Ferencváros otthonában.

Jegyinformációk:

A mérkőzésre interneten, a www.groupamaarena.com oldalon, valamint személyesen, a Groupama Aréna Jegypénztárában lehet jegyet váltani. A Jegypénztárban keddtől péntekig 10.00 és 18.00, szombaton 9.00 és 13.00 között lehet jegyet vásárolni. Az összecsapás napján 10.00-kor nyitnak a pénztárak, és egészen a mérkőzés kezdetéig várják a szurkolókat. A mérkőzésre a Ticket Express irodákban tudnak belépőt vásárolni az MTK Budapest szurkolói, de a Groupama Aréna pénztáraiban MTK szurkolói kártyával is lehet kapni vendégjegyeket. A mérkőzés napján is lesz jegyárusítás, de már csak korlátozott számban juthatnak belépőhöz a vendégszurkolók.

Jegyinformációk a 21. forduló további mérkőzéseire:

2015.03.20., péntek

19:00 PAKSI FC - SZOMBATHELYI HALADÁS

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express partnerirodáiban (http://www.eventim.hu/hu/outletek/). A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak szerdán 14-18 óráig, csütörtökön 9-12 óráig a paksi székház emeletén, pénteken pedig 13 órától az 1-es és 2-es pénztárban.

2015.03.21., szombat

14:00 PUSKÁS AKADÉMIA FC - VIDEOTON FC

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express partnerirodáiban (http://www.eventim.hu/hu/outletek/). Hétfőtől péntekig 12 és 18 óra között kiválthatók a klubkártyák a hazai I-es jegypénztárban, valamint megvásárolhatók a jegyek és bérletek is. A meccs napján a jegypénztárak a kezdés előtt 3 órával nyitnak. Jegyárak: 1000 forint.

16:00 KECSKEMÉTI TE - PMFC-MATIAS

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express partnerirodáiban (http://www.eventim.hu/hu/outletek/). A jegyeket már nemcsak a stadionban, hanem a belvárosban is megvásárolhatják a hazai szurkolók, a Kunság Tours jegyirodában (6000 Kecskemét Kéttemplom köz 5.) ugyanis szintén lehetőség van erre. Az iroda hétfőtől péntekig, 9-18 óráig tart nyitva, a jegyvásárlásnál kezelési költséget nem számolnak fel. A hazai szektorokba minden csapat (kivéve Pécs) klubkártyájával lehet jegyet vásárolni, beleértve az MLSZ-es kártyát is, a vendégszektorba csak a Pécs által kiadott érvényes. A Széktói Stadionban egységesen 1400 forintba kerülnek a vendégbelépők, ezeket helyben a pénztárban tudják beszerezni a szurkolók, illetve a meccsjegy.mlsz.hu-n internetes úton. A pénztárak másfél órával a kezdés előtt nyitnak ki. Jegyárak 1200-1800 forint.

16:00 LOMBARD PÁPA TERMÁL FC - NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express partnerirodáiban (http://www.eventim.hu/hu/outletek/). Jegyárak: 1000-1500 forint.

16:00 DUNAÚJVÁROS - GYŐRI ETO FC

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express partnerirodáiban (http://www.eventim.hu/hu/outletek/), valamint személyesen a klub székházának 307-es irodájában. A mérkőzés napján a klub székházban (307-es iroda) reggel 9.00-kor nyit ki a hazai pénztár, míg a vendégoldalon 13 órától lehet jegyet vásárolni. A hazai szektorba a diák és nyugdíjas jegy ára 800, a felnőtt jegy ára pedig 1.200 Forint. A 14 éven aluliaknak a belépés ingyenes, de számukra is kötelező a jegy kiváltása.

18:30 BUDAPEST HONVÉD - ÚJPEST FC

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express partnerirodáiban (http://www.eventim.hu/hu/outletek/). A találkozó előtt jegyek vásárolhatóak a Bozsik-stadion jegypénztáraiban is, amelyek két órával a találkozó kezdete előtt nyitnak. Az újpesti szurkolók számára a jegyelővétel helyszíne a Mildenberger utcai jegypénztár, ahol szerdán, csütörtökön és pénteken is 17-20 óra között lehet jegyeket vásárolni. A vendégjegyek online elővétel esetén 1000, a helyszínen 1400 forintba kerülnek. A mérkőzés előtt a Bozsik Stadionban nem lesz nyitva vendégpénztár.

A mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, ezért a rendőrség több korlátozást fog életbe léptetni. A Bozsik Stadion területére kizárólag azok a vendégszurkolók léphetnek be, akik a szervezett utazási formát választva közelítik meg a mérkőzés helyszínét, ennek feltétele az érvényes, elővételben megváltott belépőjegy megléte. Az Újpest FC szurkolói részére a Budapest IV. kerületi Szusza Ferenc Stadion előtti területen jelölték ki a találkozási helyet, 16.30-kor. Az itt gyülekező szurkolókat szervezetten, bérelt BKV buszokkal kísérik át 16.45-kor a Bozsik Stadion vendégkapujához, majd a mérkőzést követően vissza a Szusza Ferenc Stadionig.

2015.03.22 Vasárnap

18:30 DVSC-TEVA - DVTK

A mérkőzésre szóló jegyek interneten a http://nagyerdeistadion.hu/Stadium/Event/view/id/9107 oldalon, valamint a Nagyerdei Stadion pénztáraiban és a debreceni Tescóban lévő DVSC Ajándékboltban vásárolhatók meg. Jegyárak: 1300-4500 forintig.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS