500 forintba kerül a Futballkártya

2015. április. 03., 15:23   |    

500 forintba kerül a Futballkártya

A díjmentes szurkolóikártya-kiváltás határidejének többszöri meghosszabbítását követően, miután a kiváltott szurkolói kártyák száma elérte a 166 ezres számot (ebből a Futballkártyáké a 30 ezret) 500 forintra változott az MLSZ által kibocsátott Futballkártyák ára.

A Futballkártyák a jövőben is gyorsan és kényelmesen beszerezhetőek maradnak, internetes előregisztrációval a klubkartya.mlsz.hu oldalon, személyesen pedig a Bálnában található Ticket Express-irodában (1093 Budapest, Fővám tér 11-12., I. emelet) - immáron 500 forintos áron. A kluboknál történő kártyakiváltásról az egyesületek hivatalos honlapján tájékozódhatnak a szurkolók.

Az MLSZ szándéka, hogy a jövőben egyéb kényelmi szolgáltatások és kedvezmények társuljanak a Futball- és klubkártyákhoz, amelyek így még hasznosabb eszközei lehetnek majd a hazai szurkolóknak.

A szurkolói kártya bevezetését követő első időszakban sok kritika érte a kártyarendszert, elsősorban azért, mert a kártyák biztonsági eszközként terjedtek el a köztudatban. Az őszi szezon indulása óta jelentősen megnövekedett a kluboknál és az MLSZ-nél kiváltott kártyák száma, amely mostanra elérte a 166 ezret. A szurkolók például a válogatott mérkőzései előtt is csak szurkolói kártyával juthattak hozzá jegyükhöz, a Görögország elleni találkozóra egy héttel a meccset megelőzően - többnyire internetes vásárlást követően - kelt el minden jegy.

A hírkategória további hírei

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS