Magyar játékvezető és asszisztens vett részt az U19-es Eb-döntőt megelőző minitornán Svédországban

2015. április. 10., 14:52   |    

Magyar játékvezető és asszisztens vett részt az U19-es Eb-döntőt megelőző minitornán Svédországban

2015-től a FIFA-keretben egy kategóriával előkelőbb pozícióban lévő Bognár Tamás játékvezetőként, Buzás Balázs pedig a nemzetközi keret új tagjaként kapott megbízatást a korosztályos kontinensviadal svédországi minitornájára.

Az U19-es Eb-selejtező 3. csoportjának nyitányán a 7200 fő befogadására alkalmas atvidabergi Kopparvallen adott otthont az orosz-belga párharcnak, amit Zhemaletdinov találatával Dmitrij Khomukha tanítványai nyertek meg 1-0-ra. A 4 fokban rendezett találkozón Bognár Tamás fújta a sípot, Buzás Balázs mellett a svéd Björn Lindroth segítette a munkáját.

A második fordulóban ugyanott a belgák a házigazdákat győzték le 2-0-ra Andersson óngóljával és Weymans révén. A mérkőzést a görög Stavros Tritsonis vezette, honfitársa, Chasan Koula mellett Buzás Balázs asszisztált, míg a tartalék-játékvezetői teendőket Bognár Tamás látta el.

A zárókörben az orosz-svéd párharc jutott a magyar duónak. Sheydaev 2 és Gasilin góljára csak Berisha találata volt a válasz, így az oroszok a meccset 3-1-re, a csoportot pedig száz százalékos mérleggel nyerték, s jutottak ki a nyári, görögországi fináléba. Bognár Tamásnak Buzás Balázson kívül a már említett Chasan Koula volt az asszisztense a 12-szeres svéd bajnok IFK Norrköping arénájában.

A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS