Szombathelyre látogat a Fradi - hétvégi jegyinformációk

2015. április. 15., 19:30   |    

Szombathelyre látogat a Fradi - hétvégi jegyinformációk

Szombathelyen, a Rohonci úti pályán játszik a hétvégén a tavasz legjobb formában lévő csapata, a Ferencváros. A budapesti zöld-fehérek 2012 óta veretlenek, sőt még gólt sem kaptak a Haladás vendégeként.

SZOMBATHELYI SWIETELSKY-HALADÁS–FERENCVÁROSI TORNA CLUB
(Április 18., szombat, 16.00)

Nincs hasonló formában a két zöld-fehér alakulat. A vasiak a legutóbbi két bajnoki találkozójukon kikaptak, otthon a Honvédtól három, idegenben a Videoton FC-től hét gólt szedtek be. A tavaszi mérlegük két győzelem, egy döntetlen és három vereség, a Rohonci úton ugyanez a mutató 1-1-1. Thomas Doll együttese – a Magyar Kupa-fellépéseket is figyelembe véve – kilenc mérkőzésből csak egyen, a Nyíregyháza elleni idegenbeli találkozón vesztett pontokat. Idegenben az OTP Bank Liga tavaszi találkozóin kétszer nyert, egyszer döntetlent játszott. Egyetlen gólt kapott, Felcsúton. A két csapat közös, egymás elleni történetének jellemzője, hogy az utóbbi években termett babér a vendégeknek. Az FTC 2012 óta vereten, sőt még gólt sem kapott a vasi megyeszékhelyen, ugyanakkor a Haladás a legutóbbi három bajnoki vagy Magyar Kupa-találkozóján ugyancsak veretlen maradt vendégként a Fradi ellen. Úgy, hogy még gólt sem kapott a hazaiaktól.

Jegyinformációk a mérkőzésre:

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express partnerirodáiban. A Legea Haladás boltban hétfőtől péntekig 10:00-16:00 óra, szombaton 10-12 óra között ugyancsak lehet jegyeket vásárolni, míg a Haladás stadionban szerdán 12:00-19:00 óra, pénteken 15:00-19:00 óra, szombaton 10:00-14:00 óra között árulnak belépőket. Jegyár: hazai és vendégszektor 1.200 Ft, hazai tribün 2.700 Ft, hazai női, diák, nyugdíjas 800 Ft. Szent Márton kártya használatával hazai szektor 1.000 Ft, hazai tribün 2.500 Ft, hazai női, diák, nyugdíjas 600 Ft. A vendégszurkolók személyesen a Groupama Aréna jegypénztárában is válthatnak belépőket 1200 forintért (K-CS.: 10.00-18.00, P.: 10.00-16.00). A ferencvárosi szurkolók számára mind az online felületen, mind személyesen kizárólag péntek 16.00-ig lehet megvenni a belépőket, a mérkőzés napján, szombaton sem lesz már vendégjegy-értékesítés. A jegyvásárláshoz szurkolói kártyára van szükség.

A 24. forduló további programja:

Április 17., péntek:
Nyíregyháza Spartacus-Kecskeméti TE 19.00

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express partnerirodáiban. Jegyek és klubkártyák válthatóak a nyíregyházi Városi Stadion klubházának 2. emeletén csütörtökön és pénteken 8:30-16:00 között, valamint a mérkőzés napján a stadion kőpénztáraiban 15:00-18.30-ig. Jegyárak: 900-2000. A 14 éven aluli és 70 éven felüli szurkolók 5 forintos regisztrációs jeggyel tekinthetik meg a mérkőzést. Kecskeméten a Kunság Tours jegyirodában lehet személyesen jegyekhez jutni, itt hétfőtől péntekig, 9-18 óráig készítik a belépőket, kezelési költséget nem számolnak fel. A nyíregyházi meccsre egységesen 1200 forintba kerülnek a vendégjegyek. A kecskeméti klub 50 darab vendégjegyet ingyenesen biztosít a Nyíregyházára utazó szurkolók számára. A jegyekért az info@kecskemetite.hu email címen lehet jelentkezni az alábbi adatok megadásával: név, születési hely, születési idő, klubkártya száma. A jelentkezéseket legkésőbb csütörtök 12 óráig várják, ezt követően a Széktói Stadionban lehet átvenni a belépőket aznap délután, illetve pénteken. Az ingyenes belépőket csak Kecskeméten történő átvétellel, és csak email igénylés útján biztosítja a kecskeméti klub. A jegyvásárláshoz szurkolói kártyára van szükség.

Április 18., szombat:
MTK Budapest-Győri ETO FC, 14.00

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express partnerirodáiban. A vendégszurkolók Győrben az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban is válthatnak elővételben jegyeket 1400 forintért. A találkozó előtt a helyszínen is lehet belépőt váltani, a jegypénztárak két órával a meccs előtt, 12 órakor nyitnak. A jegyvásárláshoz szurkolói kártyára van szükség.

PMFC-Matias - Budapest Honvéd 18.30

A mérkőzésre szóló jegyeket elővételben személyesen és online is meg lehet vásárolni a Stadion utcai klubház emeletén, a Ticket Express jegyirodákban, vagy a meccsjegy.mlsz.hu-n. A PMFC-MATIAS klubkártyáját, illetve az elővételes jegyeket a Stadion utcai klubház emeletén tudják kiváltani a szurkolók 500 Forintért (Nyitva: H-P: 8-16:30). A meccs napján az 1-es pénztárnál (Stadion utca) egy másik klubkártya állomást is megnyit a hazai klub, ahol a szurkolók 15:30 órától egészen a meccs kezdetéig válthatják ki kártyájukat. 14 éves kor felett mindenki számára kötelező a klubkártya. A 14 év alattiaknak a diákigazolványt, a 65 év fölöttieknek pedig nyugdíjas, vagy személyi igazolványt kell felmutatniuk. 6 éves kor alatt semmilyen jegyre, vagy igazolványra nincs szükség. Az összecsapás napján a stadion jegypénztárai és a kapuk 16:30-kor nyitnak. Jegyárak 800-2000 forint. A jegyvásárláshoz szurkolói kártyára van szükség.

Dunaújváros-Puskás Akadémia 18.30

A mérkőzésre szóló jegyeket elővételben személyesen és online is meg lehet vásárolni a Stadion utcai klubház emeletén, a Ticket Express jegyirodákban, vagy a meccsjegy.mlsz.hu-n. A hazai szurkolók elővételben csütörtökön és pénteken vásárolhatják meg személyesen a belépőjüket a klub székházának 314-es irodájában. Ezen a héten a jegyvásárlásra 1400-1800 óra között van lehetőség. Ugyanitt van lehetősége a klubkártya kiváltására is, mely a dunaújvárosi szurkolók számára továbbra is ingyenes! Az online és az elővételi vásárlásnál a Dunaújváros szurkolói részére 10 % -os kedvezményt biztosít a klub. A mérkőzés előtt is megvásárolhatóak a belépők a klub székházban (314-es iroda), ahol 13:00-kor nyit ki a hazai pénztár. A vendégoldalon a mérkőzés előtt már 3 órával (15.30 óra) lehet jegyet vásárolni. A jegyvásárláshoz szurkolói kártyára van szükség.

DVSC-TEVA - Paksi FC 18.30

Az összecsapásra elővételben megvásárolhatók a belépők a Nagyerdei Stadion pénztáraiban (nyitva hétköznap 9-től 17 óráig, szombaton 9-től), és a Tescóban lévő DVSC Ajándékboltban (nyitva hétfőtől szombatig 9-20-ig). Lehetőség van online felületen is megvásárolni a belépőket ITT. A jegyvásárláshoz szurkolói kártyára van szükség.

Április 19., vasárnap:
Diósgyőri VTK-Videoton FC 14.00

A belépőket elővételben a DVTK Szinvaparkban és a Diósgyőri Stadionban található üzletében, az interneten pedig a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megváltani. Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is. A hazai klub kedvezményt biztosít azoknak a szurkolóknak, akik elővételben vásárolják meg a belépőjegyet. Azok számára, akik nem tudnak, nem akarnak élni ezzel a lehetőséggel mérkőzésnapon reggel 8 órakor kinyitnak a Diósgyőri Stadion pénztárai. A stadion kapui egy órával a mérkőzés előtt nyílnak. Jegyárak 1200-2900 forint. A jegyvásárláshoz szurkolói kártyára van szükség.

A mérkőzésre a fehérvári szurkolók számára elővételben 1200, a helyszínen 1400 Ft-ba kerülnek a belépők. Fontos információ, hogy az online jegyvásárláshoz is szükséges a klubkártya, valamint rendelkezni kell bankkártyával is. A meccs napján a DVTK Stadion jegypénztárai reggel 8.00-kor nyitnak.

Jegyvásárlás Székesfehérváron:

AUTOCLUB TRAVEL Székesfehérvár, József Attila u. 2/a (H-Sze: 8-16, Cs: 8-16:30, P:8-15:30)
FEJÉR MEGYEI HÍRLAP ÜGYFÉLSZOLGÁLAT Székesfehérvár, Fő u 17 (H-Cs: 8-17, P: 8-16)
IBUSZ UTAZÁSI IRODA Székesfehérvár, Táncsics M. u. 5. (H-P: 9-17, Szo: 8-12)
MEDIA MARKT (CD-DVD osztály) Székesfehérvár, Palotai u. 6. (H-Szo: 9-20)
WONDERLAND TRAVEL Székesfehérvár, Távirda u. 5. (H-P: 9-18)

A vasárnapi találkozóra a Videoton FC szurkolói buszt indít. Az utazásra jogosító szelvényt a VidiShopban lehet megvásárolni 4800 Ft-ért. Gyülekező a Piac téren lesz vasárnap 7.45-kor, indulás pedig 8.00 órakor.
A mérkőzés után azonnal indul a busz vissza Székesfehérvárra, A Vidi kér minden szurkolót, hogy jegyeiket a visszaútra való felszállásig őrizzék meg. A buszjegy ára nem tartalmazza az utasbiztosítást.

Újpest FC-Lombard Pápa Termál FC 18.30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express partnerirodáiban. A Pápa elleni személyes jegyelővétel helyszíne a Mildenberger utcai jegypénztár, a klubkártya regisztráció továbbra is a Mildenberger utca sarkán kihelyezett konténerben található. Jegyárusítási időpontok: péntek-szombat 17.00-20.00, vasárnap 14.30-tól. A jegyvásárláshoz szurkolói kártyára van szükség.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS