Hétvégén a Groupama Arénába látogat a DVTK - jegyinformációk

2015. április. 22., 09:20   |    

Hétvégén a Groupama Arénába látogat a DVTK - jegyinformációk

A tavasszal még veretlen Ferencváros a 2015-ös bajnoki találkozóin még nyeretlen Diósgyőri VTK-t fogadja szombaton az OTP Bank Liga 25. fordulójának egyik legnagyobb érdeklődéssel várt találkozóján.

FERENCVÁROSI TORNA CLUB–DIÓSGYŐRI VTK
(Április 25., szombat, 14.00)

A zöld-fehérek még veretlenek a Groupama Arénába költözésük óta hazai pályán, sőt, pályaválasztóként 2013 novembere óta nem szenvedtek vereséget az OTP Bank Ligában. Másképpen fogalmazva: Thomas Doll irányításával még nem kaptak ki hazai bajnokin. Ebben a sorozatban egyszer játszottak a Diósgyőrrel, tavaly május 10-én 2-1-re nyertek. Azt a találkozót Böde Dániel a 86. percben elért gólja döntötte el. A Fradi nagy formában lévő csatára a DVTK ellen mutatkozott be még a Paks játékosaként az élvonalban, s a második gólját a Diósgyőrnek lőtte. A Ferencvároshoz igazolva első hazai bajnoki gólját ugyancsak a DVTK-nak lőtte. A 2013–2014-es szezonban három gólt is lőtt a borsodi piros-fehérek ellen a bajnokságban. Az FTC pályaválasztóként a legutóbbi öt bajnoki mérkőzésén mindig szerzett legalább két gólt, ellenben a legutóbbi négyen egyet sem kapott. A Diósgyőr – egyedül a tizenhat gárda közül – még nem nyert tavasszal bajnoki mérkőzést az OTP Bank Ligában. Bajnoki mérkőzést ugyan csak 2009-ben, de egy Ligakupa-meccset tavaly áprilisban is nyert legutóbb a Fradi ellen. A 2014–2015-ös szezonban a Diósgyőr 12 idegenbeli mérkőzéséből csak kettőn nyert, legutóbb november 22-én, az MTK ellen.

Jegyinformációk a mérkőzésre

Jegyek online, a groupamaarena.com honlapon és személyesen, a Groupama Arénánál található Jegypénztárban is kaphatók (nyitva tartás: K-CS.: 10.00-18.00, P: 10.00-20.00, SZO: 8.00-14.00).

A vendégszektorba szóló belépőjegyek az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon válthatók meg (az FTC címerére kattintva), illetve hétfő déltől Miskolcon, a DVTK Ajándékbolt mindkét üzletének nyitva tartási idejében. A mérkőzés napján nem nyit ki a Groupama Stadion vendégpénztára. A vendégjegyek ára egységesen 2300 forint.

A rendőrség két gyülekezési pontot jelölt ki a Miskolcról, illetve Budapestről érkezők számára az M3 autópálya Kerekharaszti töltőállomásánál, valamint a Keleti Pályaudvarnál. A találkozó csak DVTK Klubkártya birtokában tekinthető meg a vendégszektorból, amelyet a stadionba történő belépéskor ellenőrizhetnek a biztonsági szolgálat munkatársai. A DVTK Klubkártya Miskolcon a DVTK Ajándékbolt mindkét üzletének nyitvatartási idejében, illetve Budapesten a Ticket Express Bálna és Ticket Express Syma átvevőhelyeken váltható ki.

A 25. forduló további mérkőzéseinek jegyinformációi:

Április 24., péntek:

Dunaújváros PASE–Újpest FC 19.00

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országosan a Ticket Express irodáiban. Személyesen 2015. április 22-én és 23-án 9.00-16.00 között a klub székházának 314-es irodájában lehet megváltani a belépőket. Ugyanitt van lehetőség a klubkártya kiváltására is, mely a hazai szurkolók számára továbbra is ingyenes. Az online és az elővételi vásárlásnál a Dunaújváros szurkolói részére 10%-os kedvezményt biztosít a klub. A dunaújvárosi Tourinform irodában azok a szurkolók tudnak segítséget kérni, akiknek nincs az otthonukban számítógép, vagy nyomtató. Sorban állás nélkül a helyszínen, a mérkőzés előtt is megvásárolhatóak a belépők: a klub székházban (314-es iroda) reggel 9 órától, a vendégoldalon a mérkőzés előtt már 3 órával (16.00 óra) lehet jegyet vásárolni. A hazai szektorba a diák és nyugdíjas jegy ára 800, a felnőtt jegy ára pedig 1.200 forint. A 14 éven aluliaknak a belépés ingyenes, de számukra is kötelező a jegy kiváltása. A vendégszektorba a jegy ára egységesen 1.200 Forint. A semleges szurkolói vagy MLSZ kártyával rendelkező nézők a hazai pénztárban vásárolhatnak jegyet. A semleges szektor a hazai oldalon található „H szektor”. Azokat a szurkolókat, akik a mérkőzés előtt 18.30-ig a büféhez érkeznek, a Dunaújváros PASE Szurkolói Klub jóvoltából ingyen sör várja.

Április 25., szombat:

Nyíregyháza Spartacus–MTK Budapest 16.00

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A hazai szurkolóknak a Városi Stadion klubházának második emeletén csütörtökön és pénteken 8:30-16:00 óráig lehet a mérkőzésre személyesen elővételben jegyet, bérletet, klubkártyát vásárolni. A mérkőzés napján 15:00-18:30 óra között a stadion kőpénztárában is lehetőség van jegyvásárlásra.

Kecskeméti TE–Paksi FC 18.30

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A jegyeket személyesen a Széktói stadionban, illetve Kecskemét belvárosában, a Kunság Tours jegyirodában (6000 Kecskemét Kéttemplom köz 5.) is megvásárolhatják a szurkolók. Az iroda hétfőtől péntekig, 9-18 óráig tart nyitva.

Lombard Pápa Termál FC–Szombathelyi Haladás 18.30

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Jegyárak: 1300-1500 forint.
Vendégjegyek vásárolhatóak a Legea-Haladás ajándékboltban (Szombathely, Kossuth L- u. 20.) szerdától péntekig 10-16 óra között, szombaton 9.30-11.30 óráig. A vendégjegyek ára 1500 forint.



Videoton FC–PMFC-Matias 18.30

A találkozóra 10 százalékos kedvezménnyel jegyek válthatók a vidi.jegy.hu oldalon. A mérkőzésre szóló belépők személyesen az alábbi helyszíneken vásárolhatóak meg.

- Sóstói Stadion külső pénztárak: bajnoki mérkőzések előtt két órával
- Sóstói Stadion főpénztár: a bajnoki mérkőzés hetében, csütörtök-péntek 15-18-ig
- VidiShop (Piac tér 4.): hétköznap : 9:30-17:00 (ebédszünet:12:30-13-ig)
- Auchan: minden nap 08-20 óráig a vevőszolgálati pultnál
- Fehérvári Ajándékbolt (Tourinform iroda mellett): Székesfehérvár, Városház tér, Hiemer-ház, Hétköznap: 9.00 – 18.00, szombaton: 9.00 – 13.00

A 14 éven aluli gyermekeknek ingyenes a belépés a hazai szektorokba, de 0 forintos jegyet nekik is kötelező váltani a jegypénztáraknál. Jegyárak: 450-1800 forint

Április 26., vasárnap:

Győri ETO FC–Puskás Akadémia 16.30

Belépőket elővételben az interneten keresztül, a meccsjegy.mlsz.hu-n, vagy személyesen az ETO Park Szurkolói boltjában, az ETO Shopban, a Baross Gábor út 21. szám alatt lévő látogatóközpontban található a Tourinform irodában, a Vörössipkás úton a Szefi Szervízben és a Korvin úton a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.

Budapest Honvéd –DVSC-TEVA 18.30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express partnerirodáiban (http://www.eventim.hu/hu/outletek/). A találkozó előtt jegyek vásárolhatóak a Bozsik-stadion jegypénztáraiban is, amelyek két órával a találkozó kezdete előtt nyitnak.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Rangadót nyert, az élvonal kapujában a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS