Akár már Debrecenben bajnok lehet a Vidi - jegyinformációk

2015. április. 30., 11:08   |    

Akár már Debrecenben bajnok lehet a Vidi - jegyinformációk

Akár már a hétvégén bajnok lett a Videoton FC az OTP Bank Ligában. Igaz, ehhez több pontot kell szereznie a 26. fordulóban, mint az üldöző Ferencváros. A székesfehérváriak a címvédő otthonában tehetik meg a maguk lépését.

DEBRECENI VSC-TEVA–VIDEOTON FC
(Május 2., szombat, 14.00)

Az „érdekeltek” a forduló első és utolsó mérkőzését játsszák. Ha a Videoton FC nyer, a Ferencváros pedig döntetlent játszik, vagy vereséget szenved Pécsen, matematikailag is biztossá válik a székesfehérváriak elsősége. Ha Joan Carrillo együttese egy pontot szerez, s a Ferencváros kikap, már senki sem előzheti meg a Vidit pontszámban – ám az FTC és az MTK utolérheti. Ha a szombat délután rangadót a Nagyerdei Arénában a címvédő Loki nyeri meg, biztosan várni kell legalább még egy fordulót a bajnokavatásra.

A DVSC-Teva és a Videoton FC idén tavasszal a Ligakupában találkozott már egymással, érdekes módon mindkét együttes megnyerte az idegenbeli találkozóját, így Kondás Elemér csapata lépett tovább, 2-3, 2-0-val. Az utóbbi időben a két együttes párharcának különlegessége, hogy többnyire termett babér a vendégcsapatnak, minden sorozatot beleértve a legutóbbi hat találkozóból csak egy, a 2014-es székesfehérvári Ligakupa-mérkőzés hozott hazai sikert.

A Vidi még veretlen 2015-ben az OTP Bank Ligában, kétszer játszott döntetlent, Győrben, illetve Felcsúton. Az elmúlt hetekben különösen gólerősen játszott az együttes, Nemanja Nikolics mellett Feczesin Róbert és az elmúlt hetekben minden bajnokin gólt szerző Felipe Oliveira is gólerős formában játszik. Joan Carrillo a hétközben a Magyar Kupa-döntőbe is bejutott csapata az OTP Bank Ligában és a Magyar Kupában a legutóbbi négy tétmérkőzésén 17 gólt szerzett a Haladás, a Diósgyőr, a PMFC és az Újpest ellen.

A DVSC-Teva a Ferencváros elleni, október végi 2-2 óta a bajnokságban hat bajnoki meccset játszott, s csak az Újpest ellen nem nyert (0-0). Az 540 játékperc alatt mindössze az MTK-tól kapott egy gólt. A cívisváros csapata számára a bajnokságban a harmadik vagy a negyedik hely megszerzése a reális cél. Miután a Videoton és a Ferencváros vívja a Magyar Kupa döntőjét, a bajnokság negyedik helyezettje is indulhat majd az Európa Liga selejtezőjében.

Jegyinformációk a mérkőzésre:

A belépőket elővételben a Nagyerdei Stadion pénztáraiban lehet megvásárolni minden nap (május 1-jén is) 9-17 óra között. A mérkőzés napján 9 órakor nyitnak ki a pénztárak. Szintén kaphatók jegyek a DVSC Tescóban található ajándékboltjában (nyitva hétfőtől csütörtökig 9-20 óra között, illetve szombaton 9 órától). Interneten a Nagyerdei Stadion oldalán (nagyerdeistadion.hu) vásárolhatóak jegyek. A vendégjegyek online és a Nagyerdei Stadion pénztárában is 1400 Ft-ba kerülnek. A meccs napján a stadion pénztárai 9.00-kor nyitnak, míg a stadion kapuit és a vendégszektort 13 órakor nyitják ki.

Jegyinformációk a forduló többi mérkőzésére

2015.05.01., péntek

19:00 PAKSI FC - BUDAPEST HONVÉD

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Elővételben a Fehérvári úti stadionban, a székház emeletén, pénteken a stadion pénztáraiban lehet megvásárolni a belépőket.

2015.05.02., szombat

16:00 MTK BUDAPEST - KECSKEMÉTI TE

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A vendégszurkolók a Kunság Tours jegyirodában is vásárolhatnak jegyeket a mérkőzésre (6000 Kecskemét, Kéttemplom köz 5., hétfőtől péntekig, 09:00 – 18:00 óráig). A szurkolók a mérkőzés napján, a helyszínen – a Bozsik Stadionban – is megválthatják jegyeiket. A jegypénztárak 14:00-kor nyitnak.

18:30 PUSKÁS AKADÉMIA FC - NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A Pancho Aréna 1-es pénztárában csütörtökön és pénteken 12:00 – 18:00 óráig, a meccs napján 12:00 – 19:00 óráig lehet jegyeket vásárolni. Jegyárak: 1000 forint.

18:30 SZOMBATHELYI HALADÁS - DUNAÚJVÁROS

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Szombathelyen a Legea Haladás Boltban csütörtökön 10-16 óra között vásárolhatóak meg a jegyek, melyek Szent Márton kártya használatával kedvezményes áron kaphatók. Szombaton 15:00 kor nyitnak a pénztárak a Rohonci úton. Az 5-ös és 6-os pénztárban klubkártya kiváltásra is lesz lehetőség. A hazai jegyek 500 forintba kerülnek, míg a tribünre 1500 forintért lehet belépőt váltani. A vendégjegyek ára 500 forint. Az árak interneten, elővételben, mérkőzésnapon is azonosak.

18:30 DVTK - LOMBARD PÁPA TERMÁL FC

A belépőket elővételben a DVTK Szinvaparkban és a a Diósgyőri Stadionban található üzletében, az interneten pedig a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megváltani. Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is. Mérkőzésnapon reggel 8 órakor kinyitnak a Diósgyőri Stadion pénztárai. A stadion kapui egy órával a mérkőzés előtt nyílnak. Jegyárak: 1000-2500 forint. Elővételben 20 százalékkal olcsóbban lehet megvásárolni a mérkőzésre szóló jegyeket.

2015.05.03., vasárnap

16:30 ÚJPEST FC - GYŐRI ETO FC

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A hazai szurkolók számára a személyes jegyelővétel helyszíne a Mildenberger utcai jegypénztár, a klubkártya regisztráció továbbra is a Mildenberger utca sarkán kihelyezett konténerben található. Jegyárak: 800-2500 forint.

18:30 PMFC-MATIAS - FERENCVÁROSI TC

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Személyesen a PMFC klubházának emeletén (Stadion utca 2. Nyitva: H-Cs 8-17:00) lehet megváltani a meccsjegyeket. A PMFC-MATIAS klubkártyáját a Stadion utcai klubház emeletén tudják szurkolóink kiváltani 500 Forintért. A meccs napján az 1-es pénztárnál (Stadion utca) egy másik klubkártya állomást is megnyitnak, ahol a szurkolók 15:30 órától egészen a meccs kezdetéig válthatják ki kártyájukat. 14 év alatt és 65 év felett ingyenes a mérkőzés megtekintése. Az összecsapás napján a stadion jegypénztárai és a kapuk 16:30-kor nyitnak.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS