Strandlabdarúgás: győzelemmel tisztelegtünk Fehér Miklós emléke előtt

2015. május. 05., 11:29   |    

Strandlabdarúgás: győzelemmel tisztelegtünk Fehér Miklós emléke előtt

Weisz Tamás csapata 8-1-es győzelmet aratott a Benfica ellen portugáliai edzőtáborában.

A júniusi, Bakuban megrendezésre kerülő Európai Olimpiai Játékokra készülő strandlabdarúgó-válogatottunk május 3-7. között Portugáliában edzőtáborozik. A csapat első luzitániai felkészülési mérkőzését a Casa do Benfica de Loures együttesével játszotta, mely előtt a játékosok és vezetők közösen megemlékeztek a magyar labdarúgás és a Benfica fiatalon elhunyt kitűnő labdarúgójáról, Fehér Miklósról.

A magyar válogatott meggyőző teljesítményt mutatva, Fekete Viktor vezérletével magabiztos, 8-1-es győzelmet aratott a jó játékerőt képviselő Benfica ellen. A mieink kedden ismét pályára lépnek, ezúttal a portugál válogatott lesz az ellenfél.

A magyar csapat június 24-én a világranglista-második Oroszország, egy nappal később Spanyolország, végül 26-án, a csoportmérkőzések zárásaként, Olaszország legjobbjai ellen lép pályára Bakuban, az Európai Olimpiai Játékok strandlabdarúgó-tornáján, ez azt jelenti, hogy a strandlabdarúgó-válogatottunknak a világ legerősebb és legjobban felkészült csapatai ellen kell majd helytállnia.

Casa do Benfica de Loures - Magyarország 1-8 (1-1; 0-3; 0-4)
Magyarország: Szacskó - Sebestyén, Ughy, Simonyi, Ábel, Besenyei, Túrós, Gulyás, Berkes, Ficsór, Badalik, Fekete
Gólszerzők: Fekete 4; Ughy;Badalik; Szacskó; Ábel

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS