Jegyinformációk a Magyar Kupa-döntőre

2015. május. 08., 21:13   |    

Jegyinformációk a Magyar Kupa-döntőre

A Magyar Kupa 2014-2015-ös idényének döntőjét a Videoton FC és a Ferencváros vívja május 20-án (szerdán), 20.00 órakor a Groupama Arénában. A kupadöntőre szóló jegyek értékesítése május 8-án 14.00 órakor kezdődik meg.

A mérkőzésre minden szektorba kizárólag szurkolói kártyával (Futballkártyával és klubkártyával) lehet jegyeket vásárolni.

A Ferencváros szektoraiba az FTC végzi a jegyértékesítést, míg a Videoton FC szektoraiba, valamint a semleges szektorokba a Magyar Labdarúgó Szövetség értékesíti a belépőket a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint a Ticket Express hálózatában.

A Ferencváros szurkolói a B1-B3 és C1-C5 szektorokba vásárolhatnak belépőket Fradi-kártyával, míg a Videoton FC szurkolói Vidi-kártyával a D3-D4 szektorba válthatnak jegyeket.

A semleges szurkolók (Futballkártyával vagy a központi jegyértékesítésbe kapcsolt bármelyik klub kártyájával) a VIP-teraszra (A1-A2, és VIP Gold szektorok) valamint az E szektorba válthatnak jegyeket. Az E szektorba kizárólag Futballkártyával és harmadik klub kártyájával lehet jegyet vásárolni.

Az MK-döntőre a semleges szektorokba jegyet váltó nézők figyelmét felhívjuk arra, hogy ne hozzanak magukkal és ne használjanak semmilyen klubjelképet, zászlót vagy klubhovatartozásra utaló eszközt, mert azt a beléptetésnél a rendezők elvehetik.

palyakep|

A belépők 1750-5500 forintba kerülnek. A VIP Gold jegyek 20 ezer, a VIP Bronz jegyek 12 ezer, a Skybox - ülések 60 ezer forintért vásárolhatóak meg. Fontos tudnivaló, hogy a Skybox jegyeket kizárólag a Groupama Arénában lehet megvenni, csomagonként minimum 13-at. A VIP-szektorokba a Ferencváros és a Videoton FC klubkártyájával is vásárolhatóak jegyek.

Már most felhívjuk a figyelmet, hogy a stadionba való bejutás várhatóan a szokásosnál hosszabb időt vesz igénybe, ezért a döntőre érdemes időben, legalább a találkozót megelőzően két órával megérkezni.

Külföldi állampolgárok online nem, csak jegyirodában tudnak jegyet vásárolni, útlevelük bemutatásával. A mérkőzés napján a jegyvásárlásra a helyszínen nem lesz lehetőség.

A Sajóbábony VSE – Jászapáti FK Amatőr Kupa-döntőt az MK-finálé előtt, 15 órától rendezik. Kapunyitás 14.00 órakor. Az Amatőr Kupa-döntőre való belépéshez is szurkolói kártyára van szükség. Felhívjuk a nézők figyelmét, hogy a belépőjegyek egyszeri belépésre jogosítanak!

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS