Iványi Zoltán lesz a kupadöntő játékvezetője

2015. május. 18., 09:18   |    

Iványi Zoltán lesz a kupadöntő játékvezetője

Szerdán 20 órakor Iványi Zoltán sípjelére kezdődik a Groupama Arénában a Ferencváros–Videoton FC Magyar Kupa-finálé.

A jubileumi, 75. Magyar Kupa-döntőn a már bajnok Videoton FC a hazai környezetben szereplő Ferencváros ellen lép pályára. A székesfehérváriak másodszor, a zöld-fehérek huszonegyedszer lehetnek kupagyőztesek.

A mérkőzést Iványi Zoltán vezeti, asszisztensei Bozó Zoltán és Georgiou Theodoros lesznek, az alapvonali játékvezetői teendőket Erdős József és Farkas Ádám látják el, tartalék-játékvezetőként Buzás Balázs áll majd a kispadok között.

Az MK-finálé előtt bonyolítják le az Amatőr Kupa döntőjét: ugyanott 15 órától a Sajóbábony–Jászapáti meccset rendezik meg, melyet Berke Balázs vezet, az asszisztensei Kepe Arnold és Kulman Tamás lesznek, míg a tartalék-játékvezetői teendőket Molnár Attila látja majd el május 20-án.

Jegyinformációk a Magyar Kupa döntőjére

A Ferencváros szektoraiba az FTC végzi a jegyértékesítést, míg a Videoton FC szektoraiba, valamint a semleges szektorokba a Magyar Labdarúgó Szövetség értékesíti a belépőket a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint a Ticket Express hálózatában. A Ferencváros szurkolói a B1-B3 és C1-C5 szektorokba vásárolhatnak belépőket Fradi-kártyával, míg a Videoton FC szurkolói Vidi-kártyával a D3-D4 szektorba válthatnak jegyeket.

A semleges szurkolók (Futballkártyával vagy a központi jegyértékesítésbe kapcsolt bármelyik klub kártyájával) a VIP-teraszra (A1-A2, és VIP Gold szektorok) valamint az E szektorba válthatnak jegyeket. Az E szektorba kizárólag Futballkártyával és harmadik klub kártyájával lehet jegyet vásárolni.

Az MK-döntőre a semleges szektorokba jegyet váltó nézők figyelmét felhívjuk arra, hogy ne hozzanak magukkal és ne használjanak semmilyen klubjelképet, zászlót vagy klubhovatartozásra utaló eszközt, mert azt a beléptetésnél a rendezők elvehetik.

A belépők 1750-5500 forintba kerülnek. A VIP Gold jegyek 20 ezer, a VIP Bronz jegyek 12 ezer, a Skybox - ülések 60 ezer forintért vásárolhatóak meg. Fontos tudnivaló, hogy a Skybox jegyeket kizárólag a Groupama Arénában lehet megvenni, csomagonként minimum 13-at. A VIP-szektorokba a Ferencváros és a Videoton FC klubkártyájával is vásárolhatóak jegyek. A Sajóbábony VSE – Jászapáti FK Amatőr Kupa-döntőt az MK-finálé előtt, 15 órától rendezik. Kapunyitás 14.00 órakor.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS