Megérkezett New Pylmouth-ba az U20-as válogatott

2015. május. 21., 13:32   |    

Megérkezett New Pylmouth-ba az U20-as válogatott

A vártnál is hosszabb utazást követően elfoglalta szállását az új-zélandi New Plymouth-ban a világbajnokság előtt álló U20-as válogatott.

Korosztályos együttesünk kedden délután indult el Budapestről, ahonnan Frankfurt, Hongkong és Auckland érintésével érkezett meg New Plymouth városába. Hongkongból a viharos időjárás miatt kétórás késéssel indult el Új-Zélandba a csapat repülőgépe, ezért csúszott a megérkezés a tervezetthez képest. Aucklandból még egy ötórás buszozás következett New Plymouth-ig.

Új-Zéland már a világbajnokság lázában ég, a reptéren és a buszozás során is lépten-nyomon feltűnnek a vébé hirdetései, logói. A szigeten egyébként esős, az őszi évszakra jellemző időjárás fogadta a magyar küldöttséget. A magyar válogatott helyi idő szerint este 10 órakor érkezett meg szállására, ezért a szobák elfoglalása után aludni tértek a játékosok. Pénteken regeneráló edzés vár a játékosokra, szem előtt tartva a minél gyorsabb akklimatizációt a 10 órás időeltolódáshoz.

A keret két tagja, a ferencvárosi Nagy Ádám és Nagy Dominik csütörtökön délután indulnak el a csapat után. A két játékos szerdán este még a Magyar Kupa döntőjén volt érdekelt, Nagy Ádám kezdőként 70 percet játszott a találkozón, Nagy Dominik nem lépett pályára.

A magyar válogatott vb-programja (magyar idő szerint):

Június 1., hétfő:
Magyarország-Észak-Korea, 6.00

Június 4., csütörtök:
Magyarország-Brazília, 9.00

Június 7., vasárnap:
Magyarország-Nigéria, 7.00


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS