Coca-Cola CUP: döntő előtt a legjobb középiskolás csapatok

2015. május. 23., 17:32   |    

Coca-Cola CUP: döntő előtt a legjobb középiskolás csapatok

Az MLSZ Középiskolások számára kiírt Coca-Cola CUP 2014/2015-ös szezonja a végéhez közeledik, május 30-án a Margitszigeten rendezik a sorozat fináléját.

A Coca-Cola CUP május 30-i országos döntőjében az aktuális idényre benevezett több mint 400 középfokú oktatási intézmény 831 csapata közül a selejtező tornákon továbbjutott, majd a megyei és a regionális döntőkön győztes 8 legjobb fiú, és 8 legjobb lánycsapat mérkőzik meg a margitszigeti Iharos Sándor Atlétikai Centrumban, a Margitszigeten.

Minden résztvevő csapat ajándékokat, díjakat kap, a legjobbak pedig értékes nyereményekkel gazdagodnak. Az eddigi évekhez hasonlóan, a fődíj ezúttal is egy nyári, külföldi túra a győztes fiú és lány csapat tagjai számára, méghozzá ezúttal egy tízszeres BL-győztes klub edzőcentrumába.

- Az idei lesz a harmadik alkalom, amikor olyan nagyszabású, az egész szezont méltóan lezáró rendezvénnyel ünnepeljük a Coca-Cola CUP-ot, amely mind a résztvevők, mind az érdeklődök számára emlékezetes élményeket tartogat – mondta Rédei NorbertGrassroots-koordinátor. - MLSZ Grassroots program lévén, a pályára lépő játékosok a szó nemes értelmében amatőrök, ami azt jelenti, hogy olyan fiatalok is belekóstolhatnak egy tornadöntő légkörébe, akiknek a labdarúgás hobbiként, illetve szabadidős tevékenységként van jelen az életükben. Biztos vagyok benne, hogy részükre – a díjakkal, ajándékokkal és kiegészítő programokkal együtt – olyan élmény lesz a Coca-Cola CUP Országos Döntője, amely a labdarúgás iránt érzett szeretetüket tovább növel, megerősíti bennük a sportághoz való kötődést.

A labdarúgótorna mellett a Coca-Cola jóvoltából számos kiegészítő program várja a résztvevőket és az érdeklődőket, koncertet ad Majka, ezen kívül rúgáserősség-mérés, rekeszmászás, Coca-Cola egyetemi Teqball CUP döntő és bemutató is színesíti a napi programot. A rendezvényre való belépés díjtalan, a Coca-Cola és a Magyar Labdarúgó Szövetség minden érdeklődőt szeretettel vár május 30-án, a Margitszigeten!

Az egész napos torna hivatalos megnyitója 10.00-kor kezdődik, melyet a csoportmérkőzések követnek. A délután folyamán a helyosztó mérkőzéseken alakul ki a végleges sorrend, az eredményhirdetésre pedig 17.00-tól kerül sor.

A döntőben résztvevő csapatok:

Fiúk:

Fasor 1904 (Budapest)
Besis Srácok I (Szabolcs-Szatmár-Bereg)
Csaddel (Zala)
Erkel Bulls (Békés)
Sakk Matt (Csongrád)
Berze Calcio FC (Heves)
PSEG Fiúk (Tolna)
Bercsényis Ördögök (Győr-Sopron)

Lányok:

Szent Pál Akadémia (Budapest)
Besis Csajok I (Szabolcs-Szatmár-Bereg)
Széchényis Csaj O.K. (Baranya)
Erkel Girls (Békés)
Közgé Szentes Alfa (Csongrád)
Heves Ejrok (Heves)
Garay Gold Girls (Tolna)
Szent-Pitbull (Győr-Sopron)

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Rangadót nyert, az élvonal kapujában a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS