Megkezdte a felkészülést az A-válogatott

2015. június. 01., 19:23   |    

Megkezdte a felkészülést az A-válogatott

A litvánok elleni pénteki felkészülési mérkőzésre és a jövő szombati, finnországi Eb-selejtezőre készülő válogatott keret hétfőn délután a Puskás-stadionban kezdte meg a közös munkát.

A játékosok 16 órakor gyűltek össze, és 16.30 órakor kezdődött meg az első edzés, amelyen Dárdai Pál szövetségi kapitány - ígéretéhez híven - alaposan meghajtotta a társaságot. A kapitány a játékosoknak is elmondta, hogy a következő napokban a szokásosnál nagyobb terhelésre kell számítaniuk, mert csak így érhető el a cél, hogy a finnek elleni meccs előtt napokban már minden kerettag azonos edzettségi szinten legyen.

Edzettség terén ugyanis jelenleg meglehetősen heterogén a keret, van, aki már hosszabb szabadságról visszatérve kezdte meg a felkészülést, mások néhány napja végeztek a bajnokságban, néhányan pedig még most is a klubjukkal készülnek, mint például a lengyelországi légiósok, vagy a Németországban túlórázó Stieber Zoltán, Simon Krisztián kettős. Vannak sérültek is a keretben: Juhász Roland, Gera Zoltán és Varga József még nem nem tudott a többiekkel gyakorolni, rájuk rehabilitációs munka vár a következő napokban.

Dárdai Pál felkészült arra, hogy egy-két játékos esetleg nem tudja vállalni a játékot a litvánok ellen, és behívta a keretbe Márkvárt Dávidot, a pécsiek fiatal középpályását. A kemény, másfél órás edzést követően közös vacsora következett, majd mindenki hazamehetett, a hét első felében ugyanis napközis jelleggel üzemel az edzőtábor, csak az edzésekre kell a Puskás-stadionban megjelenniük a labdarúgóknak. Legközelebb kedden délelőtt edz a válogatott, majd sajtótájékoztatón vesz részt a szövetségi kapitány, valamint néhány labdarúgó.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS