Elhunyt Eisemann László

2015. június. 19., 08:51   |    

Elhunyt Eisemann László

Életének 62. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt a Ferencváros és a magyar válogatott legendás masszőre.

Eisemann László, népszerű becenevén "Ejzi" 1954. február 23-án született, és már egész fiatalon elkötelezte magát a labdarúgás mellett, hátvédként egészen az NB I-ig jutott, a Székesfehérvári MÁV Előrében szerepelt az élvonalban. A BKV Előréből vonult vissza, de már korábban, játékosként elkezdte sportmasszőri karrierjét klubcsapatában, valamint a magyar serdülőválogatott mellett.

1983-ban Bicskei Bertalan hívására elvállalta az ifjúsági válogatott melletti masszőri munkát, tagja volt az 1984-ben Európa-bajnokságot nyert válogatott stábjának. Öt évvel később, 1989-ben lett A-válogatott gyúrója, azóta legendás karriert futott be sportmasszőrként, több ezer magyar labdarúgó lehetett hálás szakértelméért.

Több mint 250 mérkőzésen ült a felnőtt válogatott kispadján, 15 szövetségi kapitány mellett dolgozhatott a nemzeti válogatottnál. 1996 óta volt kedvenc csapata, a Ferencváros masszőre.

A Magyar Labdarúgó Szövetség őszinte részvétét fejezi ki Eisemann László családjának, szeretteinek és klubjának, a Ferencvárosnak.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS