OTP Bank Liga: Angyalföldön a Fradi, Diósgyőrben a Vidi - jegyinformációk

2015. július. 29., 14:43   |    

OTP Bank Liga: Angyalföldön a Fradi, Diósgyőrben a Vidi - jegyinformációk

Az OTP Bank Liga 3. fordulójában a pont nélküli Vasas az éllovas Ferencvárost fogadja, a címvédő Videoton FC Miskolcon kezdheti el a pontgyűjtést, a Honvéd pedig az MTK és a Vidi után egy harmadik nemzetközi kupainduló, a Debrecen ellen is meglepetésre készül. Jegyinformációk a mérkőzésekre.

ÚJPEST FC - BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE, szombat 18.00

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben - szurkolói kártya használatával - megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Az újpesti szurkolók számára személyes elővétes jegyvásárlásra a Mildenberger utcai jegypénztárban nyílik lehetőség csütörtökön és pénteken 17.00 és 20.00 óra között, szombaton 14.00 órától. A stadion pénztárai a mérkőzés napján 16.30 órakor nyitnak ki. A fenti időpontokban lehetőség lesz bérlet és klubkártya kiváltására is, ezt új helyen, a "D" lelátó alatt elhelyezett konténerben tudják megtenni a szurkolók. Jegyárak: 1000-3300 forint.

18:00 PUSKÁS AKADÉMIA FC - PAKSI FC, szombat 18.00

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben - szurkolói kártya használatával - megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Helyszíni jegyvásárlásra szombaton 16.00 órától van lehetőség, míg a hét többi napján a Pancho Aréna 1-es jegypénztára 12.00-18.00 óra között várja az érdeklődőket. Szombaton a hazai szurkolók az 1-2., 3-4. és a 7-8. pénztárakban, a vendégszurkolók az 5-6. pénztárakban vehetik meg belépőjüket. Jegyárak: 800-1000 forint.

18:00 SWIETELSKY HALADÁS - MTK BUDAPEST, szombat 18.00

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben - szurkolói kártya használatával - megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A szombathelyi szurkolók megválthatják jegyeiket a Legea-Haladás Ajándékboltban hétfőtől péntekig 10-16 óráig, szombaton pedig 10-12 óra között. A stadion jegypénztárai 16:00 órakor nyitnak a mérkőzés napján. Jegyárak: 600-3000 forint. A vendégjegyek interneten és elővételben történő vásárlás esetén 1000 Ft-ért, a mérkőzés helyszínén 1400 forintért kaphatóak. A két klub arra kéri szurkolóit, hogy lehetőség szerint éljenek az elővételes jegyvásárlással, ellenkező esetben előfordulhat, hogy csak hosszas sorban állás után tudnak bejutni a stadionba.

18:00 DVTK - VIDEOTON FC, szombat 18.00

A belépőket elővételben a DVTK Szinvaparkban és a Diósgyőri Stadionban található üzletében, az interneten pedig a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megváltani. Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is. Az elővételben megvásárolt jegyekre kedvezményt biztosít a hazai klub. A mérkőzés napján a DVTK-stadion pénztárai 8 órakor nyitnak ki. 14 év alatt és 65 év fölött ingyenes az állóhelyi jegy az eredményjelző és a régi tribün közt, de a stadionban tartózkodók létszámának pontos meghatározhatósága miatt ingyenes regisztrációs jegyet kell váltani ez esetben is. A regisztrációs jegyek a pénztárak nyitvatartási idejében vehetők át korlátozott számban. A két klub arra kéri szurkolóit, hogy lehetőség szerint éljenek az elővételes jegyvásárlással, ellenkező esetben előfordulhat, hogy csak hosszas sorban állás után tudnak bejutni a stadionba. Jegyárak: 1400-4200 forint

20:30 VASAS FC - FERENCVÁROSI TC, szombat 20.30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A mérkőzésre szóló jegyek megváltására mindkét csapat számára kizárólag szurkolói kártyával van lehetőség. A hazai szurkolók szerdán 14:00 és 19:00 óra között, csütörtökön 17.00 és 20.00 óra között a Vasas FC irodaépületében, pénteken pedig 18:30 és 20:00 óra között a Fáy és Hajdú utca sarkán található konténer mindhárom munkaállomásán vásárolhatnak jegyeket. Ezekben az időpontokban szurkolói kártya készítésére és bérletvásárlásra is mód lesz a helyszínen. A Ferencváros Jegy- és Regisztrációs Központja keddtől péntekig 10.00 és 18.00 között arúsít jegyeket a Groupama Arénában. Fontos információ, hogy szombaton már nem nyitnak ki az Illovszky-stadion pénztárai, vagyis a mérkőzés napján kizárólag interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyeket vásárolni! Jegyárak: 1000-1200 forint.

2015.08.02 Vasárnap 18:00 BUDAPEST HONVÉD - DVSC-TEVA, vasárnap 18.00

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben - szurkolói kártya használatával - megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Az elővételben megváltott jegyekre kedvezményt biztosít a hazai klub. Klubkártya nélkül csak a Bozsik Stadionban lehet jegyet váltani. Pénteken elővételben az 1-es, 2-es pénztárban lehet bérletet és jegyet venni, klubkártyával, vagy anélkül. Vasárnap 16.00-tól 8 pénztárat nyit meg a hazai klub. Az első három pénztárban bérlet, és kizárólag klubkártyás jegyvásárlás, a 4-8-as pénztárakban jegyvásárlás történik. A két klub arra kéri szurkolóit, hogy lehetőség szerint éljenek az elővételes jegyvásárlással, ellenkező esetben előfordulhat, hogy csak hosszas sorban állás után tudnak bejutni a stadionba. Jegyárak: 1000-3000 forint.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS