A-válogatott: egy edzés szerepelt a keddi programban

2015. szeptember. 01., 20:29   |    

A-válogatott: egy edzés szerepelt a keddi programban

A románok és az északírek elleni Eb-selejtezőkre készülő A-válogatott keret játékosainak kedden egy edzést tartott Bernd Storck megbízott szövetségi kapitány.

A pénteki, románok elleni összecsapásra Telkiben készülő válogatott tagjai különböző orvosi mérésekkel kezdték a keddi napot, majd egy "kiadós", 90 perces edzés szerepelt a programban. Akik tegnap pályára léptek az U21-es játékosokból összeállított együttes ellen lejátszott edzőmeccsen, azok regenerációval töltötték a tréninget, míg a keret másik része teljes értékű gyakorláson vett részt. Szerdán délelőtt és délután is tréninget vezényel a kerettagoknak Bernd Storck, a szakmai stáb eredeti terveinek megfelelően ezeken már mindenki közösen edz majd, a jelek szerint egészségügyi probléma nem akadályoz egyetlen játékost sem a munkában.

A labdarúgók továbbra is jó hangulatban, nyugodtan készülnek a pénteki meccsre, a családias légkörhöz egy kisebb ünnepség is hozzájárult, a keret tagjai ebédnél 27. születésnapja alkalmából köszöntötték Lovrencsics Gergőt, aki Dzsudzsák Balázs csapatkapitánytól vette át ajándékát, egy szülinapi tornát. Este rövid időre elhagyták Telkit a kerettagok, vacsorázni bebuszoztak egy budapesti étterembe, ahol szinte már rendszeres vendégnek számít a válogatott.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS