Visegrádi Négyek Tornája: győzelemmel kezdett a válogatott

2015. szeptember. 02., 21:50   |    

Visegrádi Négyek Tornája: győzelemmel kezdett a válogatott

A románok elleni Eb-pótselejtezőre készülő magyar futsalválogatott első mérkőzésén legyőzte a szlovákokat a hagyományos Visegrádi Négyek Tornáján, melynek idén Lengyelország ad otthont.

A 13. alkalommal megrendezett viadal első játéknapján a magyar válogatott Szlovákiával mérte össze tudását. A mieink végig kézben tartották a mérkőzést, és megérdemelten nyerték meg 3-1-re a találkozót - a góljainkat Dávid Richárd, Harnisch Ákos és Németh Péter szerezték.

- Hasznos mérkőzést játszottunk egy jó ellenféllel szemben, amely rákényszerített minket a kemény védekezésre, főleg az 5-4 elleni játékban. A játékosok komolyan küzdöttek, nem játszottak ugyan jól, de a győzelem mindennél fontosabb. Külön öröm, hogy két gólt is szereztünk pontrúgásból - mondta a mérkőzés után Sito Riveira szövetségi edző.

A másik szerdai mérkőzésen Lengyelország-Csehország 2-5. Csütörtökön a házigazda lengyelekkel játszik a magyar válogatott.

Magyarország-Szlovákia 3-1 (1-0)
Magyarország: Tóth Gyula – Németh Péter, Komáromi Péter, Harnisch Ákos, Dróth Zoltán Csere: Tihanyi Csaba, Dávid Richárd, Gál István, Klacsák Bence, Vas Ádám, Trencsényi János, Szeghy Szabolcs, Rábl János, Hosszú Ádám

Az U21-es csapatok mérkőzésén 5-2-es győzelmet arattak a szlovákok.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS