U18: a kapufák mentették meg a szerbeket
U18 férfi   |   Archívum   |   2015. szeptember. 15., 21:04
U18: a kapufák mentették meg a szerbeket

U18-as válogatottunk 1-1-es döntetlent játszott a szerb korosztályos csapattal Algyőn.

Az 1998-as korosztály játékosaiból álló U18-as együttesünk a héten két határmenti mérkőzést játszik a szerbekkel, a párharc első felvonását kedden délután rendezték Algyőn. A vendégek kezdték jobban a mérkőzést, és a 12. percben egy szöglet utáni fejessel megszerezték a vezetést is. A gól után feljött a magyar válogatott, átvette az irányítást, és a 28. percben Kovács Dávid tizenegyesből elért találatával egyenlített is. A folytatásban veszélyesebben játszottak a mieink, ezt mutatja az összesen három kapufánk is, de az újabb gól nem jött össze, 1-1-re végződött a találkozó.

- Az első bő tíz percben voltak nehézségeink, de korrigáltuk a hibáinkat, és a folytatásban már fegyelmezetten, szervezetten futballoztunk - mondta a heti összetartáson az U19-es válogatottal Horvátországba utazó Németh Antalt helyettesítő Szélesi Zoltán. - Még az első félidőben egyenlítettünk, illetve a vezetést is megszerezhettük volna, ha a kapufa nem menti meg három alkalommal a szerbeket. A helyzetek alapján hiányérzetünk lehet, mert megnyerhettük volna a mérkőzést, de összességében elégedettek lehetünk, mert a mérkőzés elejét leszámítva egységesen, igazi csapatként futballoztunk.

Magyarország-Szerbia 1-1 (1-1)
Magyarország: Vajda Dániel - Szalai András (Micsinai Miklós, 78.), Patik Márton (Nagy Ronald, 78.), Nemes Barna, Gergényi Bence (Nagy Zsombor, 52.) - Takács Ronald (Tóth Dávid, 46.), Bayer Bence (Szilágyi Zoltán, 78.) - Tömösvári Bálint (Tóth Keve, 52.), Keményffy Máté (Szőke Dániel, 46.), Kovács Dávid (Vajda Roland, 46.) - Kamarás György (Dragóner Filip, 46.)


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U18: Súlyos vereség az oroszoktól
U18: Súlyos vereség az oroszoktól

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.

U18: nem bírtuk végig erővel Japán ellen
Meccsbeszámoló
U18: Győzelemel zártuk a Jezek-tornát

A magyar U18-as válogatott nagy különbségű vereséggel zárta pénteki mérkőzését a Jezek-tornán.