Görögország-Magyarország: megkezdődött a jegyárusítás

2015. szeptember. 25., 10:09   |    

Görögország-Magyarország: megkezdődött a jegyárusítás

A magyar válogatott utolsó, október 11-i, görögországi Európa-bajnoki selejtezőjére a mai naptól (szeptember 25.) kaphatóak a jegyek.

Két mérkőzéssel a selejtező sorozat vége előtt a magyar válogatottnak még reális esélye van arra, hogy kiharcolja a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságon való részvételt. Az Eb-selejtező sorozat utolsó mérkőzését október 11-én, a pireuszi Karaiskakis stadionban rendezik meg, a találkozóra szóló jegyeket szeptember 25-én, pénteken 12.00 órától lehet megvásárolni.

A meccsbelépőkre váltható utalványok 3500 forintos egységáron vásárolhatóak meg interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen a Ticket Express három budapesti irodájában (TEX Bálna, TEX Syma és TEX Dalszínház), illetve országszerte a TEX partnerirodáiban (irodakereső: http://www.eventim.hu/hu/outletek) - szurkolói kártyával és kártya nélkül, a személyes adatok megadásával egyaránt.

Az utalványokat október 1-től október 9-ig lehet kicserélni személyesen az eredeti jegyre, az igazoló iratok bemutatásával a TEX Syma jegyirodában, hétköznap 10 és 17 óra között. A mérkőzés napján 14 órától, az Olimpiakosz-stadion vendégszektorának jegypénztárában átvételi pontot nyitunk, ahol szintén át lehet váltani az utalványokat mérkőzésjegyre, útlevél vagy személyi igazolvány bemutatása után. A jegy átvételekor ellenőrizni fogják az átvevő személyazonosságát, a belépőt kizárólag az a személy veheti át, akinek adatai a jegyen szerepelnek.


Mint ismert, a Feröer elleni, október 8-i, hazai selejtezőre az UEFA zártkapus büntetést szabott ki, azonban a Magyar Labdarúgó Szövetség fellebbezett az ítélet ellen. Amennyiben az európai szövetség másodfokon megerősíti a büntetést, az MLSZ haladéktalanul megkezdi korábban megvásárolt jegyek árának visszatérítését.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I: Folytatódott a Kecskemét sikersorozata
Bajnokságok / Kupák
Pontot rabolt az éllovastól a Szeged, nyert a Vasas és az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nyert a DVSC és az MTK, döntetlen az Üllői úton

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS