OTP Bank Bozsik-program: hétvégén Telkiben fesztiváloznak a fiatalok

2015. szeptember. 30., 13:41   |    

OTP Bank Bozsik-program: hétvégén Telkiben fesztiváloznak a fiatalok

Október 3-án, szombaton rendezik meg az OTP Bank Bozsik-program Tanévindító Gyermeklabdarúgó Fesztivált az MLSZ telki edzőközpontjában.

A hagyományoknak megfelelően ismét egész napos focifesztivállal köszöntik az immár egy hónapja tartó tanévet az OTP Bank Bozsik Intézményi Programban résztvevő fiatalok. A rendezvényen a meghívott intézményi csapatokból öt korcsoportból, összesen 400 gyermeklabdarúgó vesz részt. Az idei évben három korosztályban is Grassroots-fesztiválon vesznek részt a gyerekek, míg a két legidősebb korcsoportban tornarendszerben mérkőznek meg egymással a csapatok.

A nap folyamán a Bozsik-programban az elmúlt egy évben kiemelkedő munkát végző szakemberek, pedagógusok elismerést vesznek át, a kitüntetettek között korábbi válogatott és élvonalbeli labdarúgók is vannak, mint például Kovács Kálmán, Koszta János, Csucsánszky Zoltán vagy Plotár Gyula, akik a nap folyamán a díjak átadásában is segédkeznek majd. Jelezte részvételét az eseményen Berzi Sándor, az MLSZ alelnöke, Nyilasi Tibor, MLSZ-elnökségi tag, valamint Barczi Róbert MLSZ-versenyigazgató is.

Az OTP Bank Bozsik-program Tanévnyitó Fesztivál programja

Program:

Mérkőzések kezdete: 09.30
Grassroots Fesztivál: 10.00 és 13.30
Megnyitó ünnepség: 12.00
Eredményhirdetés: 15.30

Résztvevő korosztályok:

0. korcsoport: óvodások (5-6 évesek) Grassroots Fesztiválon vesznek részt (50 lány és fiú) I. korcsoport: 1 – 2. osztályosok Grassroots Fesztiválon vesznek részt (50 lány és fiú) II. korcsoport fiú, leány: 3- 4. osztályosok Grassroots Fesztiválon vesznek részt (100 lány és fiú) III. korcsoport fiú: 5 – 6. osztályos iskolai (5 csapatos torna) III. korcsoport leány: 5 – 6. osztályos iskolai (5 csapatos torna) IV. korcsoport fiú: 7 – 8. osztályos iskolai (5 csapatos torna) IV. korcsoport leány: 7 – 8. osztályos iskolai (5 csapatos torna)

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS