Farkas Balázs a marosvásárhelyi futsal-csoportkörben

2015. október. 06., 10:20   |    

Farkas Balázs a marosvásárhelyi futsal-csoportkörben

Miközben a Győri ETO FC saját környezetében kvalifikálta magát a Futsal Cup következő körébe, a marosvásárhelyi tornán is volt magyar érdekeltség.

A Győri ETO FC csoportmásodikként jutott tovább a Futsal Cup 6. csoportjából a fehérorosz Lidselmash mögött. A Magvassy-sportcsarnokban román, macedón és andorrai játékvezetők közreműködésével rendezték meg a mérkőzéseket, a korábban a világbajnoki fináléban, az Európa-bajnoki döntőben és a Bajnokok Ligája Final Fourban is érdekelt FIFA-játékvezetőnk, Kovács Gábor ezúttal az időmérői teendőket látta el.

Ezzel párhuzamosan a marosvásárhelyi sportcsarnokban Farkas Balázs vezette az osztrák Gerald Bauernfeind oldalán a Targu Mures–Pescara találkozót, ahol az olaszok 8-3-ra nyertek. Utána ismét a románok mérkőzésén fújta a sípot a bosnyák Tarik Kecóval párt alkotva: a házigazdák 9-1-re kiütötték a Hamburgot. Zárásként a továbbjutásról döntő Targu Mures–Lokomotiv Harkiv párharcon bíráskodott osztrák kollégájával, és végül az ukrán 5-3-ra győztek, akik a Pescara mögött a második helyet érték el. Mindkét magyar játékvezető méltó módon képviselte hazánkat a Futsal Cup csoportkörében.

A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS