UEFA Futsal Cup: házigazda lesz az ETO az elitkörben

2015. október. 07., 17:49   |    

UEFA Futsal Cup: házigazda lesz az ETO az elitkörben

A győriek november 10-15. között a Magvassy Sportcsarnokban harcolhatják ki a Final Fourba jutást.

Az UEFA kijelölte azt a négy csapatot, amely házigazdaként vesz részt az UEFA Futsal Cup elitkörének küzdelmeiben. A tizenhat együttes mindegyike jelezte, hogy szívesen vállalná a rendező szerepet, ennek fényében szép sportdiplomáciai siker, hogy az Inter FS, a Pescara és a Slov-Matic Bratislava mellett a Rába ETO lesz a négy csoport egyikének házigazdája.

A sorsolást október 14-én rendezik Nyonban. A beosztás során kiemelést alkalmaznak, így mind a négy csoportban szerepel majd olyan együttes, amely csak most kapcsolódik be a küzdelmekbe. A győriek emellett a Main Round két csoportgyőztesét vagy két csoportgyőztesét és egy csoportmásodikját látják vendégül novemberben.

A csoportokból az első helyzettek jutnak tovább a Final Fourba.

Az elitkör résztvevői:

Kiemelt csapatok: Kairat Almaty (kazah, címvédő), Inter FS (spanyol), Tulpar Karagandy (kazah), Ekonomac Kragujevac (szerb)

Main Round csoportgyőztesek: Ugra Yugorsk (orosz), Benfica (portugál), Pescara (olasz), Slov-Matic Bratislava (szlovák), EP Chrudim (cseh), Lidselmash (fehérorosz)

Main Round másodikok: Kremlin Bicêtre United (francia), Dobovec (szlovén), Lokomotiv Kharkiv (ukrán), Zelezarec Skopje (macedón), Halle-Gooik (belga), Rába ETO

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS