U21: Fegyelem, koncentráció a favorit otthonában
U21 férfi   |   Archívum   |   2015. október. 08., 20:07
U21: Fegyelem, koncentráció a favorit otthonában

A magyar U21-es válogatott számára városnézéssel indult a csütörtöki nap, a játékosok Porto központjával ismerkedtek meg a délelőtti órákban, egyórás sétát tettek Portugália második legnagyobb városában.

Az ebéd és a csendes pihenő után edzést vezényelt Robert Kilin a kerettagok számára, akik közül mindenki egészséges és készen áll a pénteki, 18.15 órakor Penafielben kezdődő összecsapásra. A találkozóról a keret legfiatalabb tagja, Sallai Roland, a Puskás Akadémia támadója így nyilatkozott az mlsz.hu-nak:

- Nagyon más mérkőzésre kell számítanunk, mint a sorozat nyitányán, Liechtensteinben, hiszen a házigazdák a csoport favoritjai. Most igazán taktikusan, szervezetten, egységként kell játszanunk. Támadóként, ha lehetőséget kapok, nyilván az a szerepem, hogy egy-egy alkalommal megbontsam az ellenfél védekezését, de tudom, hogy holnap az elsődleges cél a fegyelem fönntartása lesz kilencven percen keresztül.

séta2|

Csütörtök délután Robert Kilin bő egyórás edzést vezényelt az 5500 néző befogadására alkalmas, jelenleg a második vonalban szereplő Penafiel stadionjában. A foglalkozáson mindenki részt vett, egyedül Mervó Bence végzett könnyített gyakorlatokat, kisebb térdproblémája miatt.

- Abban bízom, hogy bátran, felnőtt módon futballozunk a csoport egyik legerősebb csapatának otthonában. Ez már csak azért is fontos, mert az ellenfelünktől biztosan erre, érett játékra számíthatunk, és a bátor, magabiztos, de egyben felelősségteljes játék az egyetlen esélyünk arra, hogy eredményt érjünk el - mondta az mlsz.hu-nak a csapat szövetségi edzője.

Az edzést követően mindenki figyelme a magyar A-válogatott mérkőzésére terelődött, a játékosok a szálláshelyen gyűltek össze, hogy együtt szurkoljanak a felnőtt csapat tagjainak.

Címkék:

Kapcsolódó hírek

U21: Hosszú sorozatot kezd meg kedden a válogatott
U21: Hosszú sorozatot kezd meg kedden a válogatott

A magyar U21-es válogatott kedden kezdi meg szereplését az Európa-bajnoki selejtező sorozatban: Gyirmóton a máltaiakat fogadja.

U21: Tanulni kell a győzelemből
Meccsbeszámoló
U21: Lendületet adhat a folytatásra a keddi győzelem

A magyar U21-es válogatott kedden kezdi meg szereplését az Európa-bajnoki selejtező sorozatban: Gyirmóton a máltaiakat fogadja.