U18: egy büntető döntött Montenegró javára

2015. október. 13., 17:16   |    

U18: egy büntető döntött Montenegró javára

U18-as válogatottunk a második félidőben fölényben játszott a Montenegró elleni telki felkészülési mérkőzésen, de a találkozót a vendégek nyerték meg.

Nemrégiben U19-es válogatottunk találkozott a montenegrói korosztályos csapattal, a szeptemberi Eb-selejtező minitornán ellenfelünk bizonyult jobbnak, és tovább is jutott az elitkörbe. Az U18-as válogatottak mai egymás elleni összecsapásának első félideje kevés látványosságot hozott, mindkét részről elmaradt a szép játék, szünetig Montenegró előtt adódott valamivel több lehetőség, de gól nem született.
A második félidőben nagyot változott a játék képe, feljavult a teljesítményünk, folyamatosan az ellenfél térfelén tartottuk a labdát, Kovács Dávid és Tömösvári Bálint előtt is adódott nagy helyzet, de nem sikerült bevenni a vendégek kapuját. Montenegró a hajrához közeledve egy labdaeladásunkból indított kontra végén büntetőt harcolt ki, amelyet értékesített, és ezzel 1-0-ra megnyerte a mérkőzést.

- Olyan találkozón szenvedtünk vereséget, amelyen a második félidő alapján győznünk kellett volna. A montenegróiak kihasználták egy lehetőségüket, mi pedig nem tudtunk gólt szerezni, hiába volt a meccs egyes periódusaiban egyértelmű a mezőnyfölényünk. Felettébb bosszantó érzés úgy elveszteni egy mérkőzést, hogy a kilencven perc alatt egyáltalán nem lehetett azt érezni, hogy az ellenfél jobb lett volna nálunk - nyilatkozta a lefújás után Belvon Attila szövetségi edző.

Magyarország-Montenegró 0-1 (0-0)
Magyarország: Vajda Dániel- Szilágyi Zoltán, Tóth Dávid (Nagy Ronald, 60.), Szalai András, Nagy Zsombor - Bodrogi János (Tóth Keve, 46.), Bayer Bence - Tömösvári Bálint (Kamarás György, 60.), Takács Ronald (Szőke Dániel, 46.), Herjeczki Kristóf (Kovács Dávid, 46.) - Dragóner Filip (Jelena Richárd, 60.)
[galleryRel id="102505|U18]

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS