December 2-án játsszák az OTP Bank Liga 15. fordulóját

2015. október. 26., 16:02   |    

December 2-án játsszák az OTP Bank Liga 15. fordulóját

Az MLSZ Versenybizottsága hétfői ülésén határozatot hozott az OTP Bank Liga 15. fordulójának, valamint a Magyar Kupa 5. fordulóbeli első mérkőzéseinek elhalasztásáról.

A Versenybizottság az OTP Bank Liga 2015. november 7-re (szombat) kisorsolt 15. fordulóját 2015. december 2-ára (szerda) halasztotta, a Magyar Kupa 5. fordulójának 2015. december 2-re (szerda) kisorsolt 1. mérkőzéseinek időpontját pedig 2016. február 10-re (szerda) tűzte ki.

Bernd Storck szövetségi kapitány korábban elmondta: minden lehetőséget meg kell ragadni arra, hogy az A-válogatott játékosai november közepén a legjobb formájukban tudják felvenni a harcot Norvégiával az Európa-bajnoki pótselejtezőn, a mostani döntés pedig lehetőséget teremt arra, hogy a nemzeti csapat itthon játszó labdarúgói hamarabb kezdhessék meg a felkészülést a november 12-i, norvégiai és a november 15-i, hazai összecsapásra. A bajnokság 15. fordulójának elhalasztására az NB I-es klubok támogatásának, és a szövetséggel való együttműködésének köszönhetően nyílt mód.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS