Chelsea-Wolfsburg BL-mérkőzésen a magyar trió

2015. november. 12., 17:18   |    

Chelsea-Wolfsburg BL-mérkőzésen a magyar trió

A női labdarúgó Bajnokok Ligájában a legjobb 16 között Kulcsár Katalin vezette az angol-német párharcot.

Jól csengő párosítás: Chelsea-Wolfsburg. Nemcsak a férfiaknál, hanem a hölgyeknél is, és ezúttal magyar közreműködői is voltak a mérkőzésnek.

Az előző fordulóban a Wolfsburg szabadkai találkozóját Gaál Gyöngyi vezette. A gól nélküli mérkőzés visszavágóját 4-0-ra nyerte a Jakabfi Zsanettel felálló címvédő. Eközben az Emma Hayes által irányított Chelsea oda-vissza legyőzte a skót Glasgow City együttesét (1-0, 3-0).

Az egyaránt 4-0-ás összesítéssel továbbjutó csapatok november 12-i összecsapásának Staines-upon-Thamesben a Wheatsheaf Park adott otthont. Kulcsár Katalin sípszavára Ralf Kellermann edző csapata lépett fel támadólag, és már a 3. percben vezettek a vendégek Claire Rafferty öngóljával. A Chelsea úgyszintén öngóllal egyenlített: az 54. percben Babett Peter talált a saját kapujába. A győzelmet végül a Wolfsburg szerezte meg a csereként beállt norvég légiós, Graham Hansen 78. percben elért találatával.

Kulcsár Katalin asszisztensei dr. Kulcsár Judit és Hima Andrea voltak, a tartalék-játékvezetői teendőket Paula Wyatt látta el. A visszavágót november 18-án 16 órától rendezik meg a wolfsburgi AOK Stadiumban.

A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS