Fontos szurkolói információk

2015. november. 11., 14:46   |    

Fontos szurkolói információk

Minden egyes szurkoló személyazonosságát megvizsgálják a holnapi Magyarország-Norvégia Európa-bajnoki pótselejtező előtt a biztonsági szolgálat tagjai, így az MLSZ mindenkit arra kér, hogy időben érkezzen meg a Groupama aréna közelébe.

A párizsi terrortámadás árnyékában a megszokottnál szigorúbb biztonsági intézkedésekre kell számítani a vasárnap esti magyar-norvég mérkőzésen. A Groupama Aréna kapui a meghirdetettnél korábban, 18.15 órakor nyitnak ki, a nézők biztonsága érdekében, a beléptetésnél a jegyeket minden esetben összevetik a személyi azonosító okmányokkal (ez a hivatalos okmányok mellett szurkolói kártya is lehet).

A fentiek miatt lényegesen megnövekszik a beléptetés ideje, ezért arra kérjük a szurkolókat, érkezzenek időben a stadionhoz. Fontos, hogy senki se próbálkozzon más jegyével belépni, mert azokat, akik nem saját névre szóló belépővel próbálnak a stadionba bejutni, a biztonsági személyzet átadja a rendőrségnek.

Javasoljuk, hogy a szigorú ellenőrzések miatt, lehetőség szerint, senki ne vigyen be a lelátóra magával táskát. Felhívjuk a figyelmet, hogy a mérkőzés során, vagy a lefújás után a pályára lépni tilos, ezt a jogszabályok szigorúan büntetik!


Az európai szövetség, az UEFA hivatalos közleményben fejezte ki együttérzését Franciaország felé a párizsi terrortámadások kapcsán, és egyben megerősítette, hogy a következő napokban minden tervezett mérkőzést megrendeznek.

"Az UEFA-t sokkolták és mélyen elszomorították a Párizsban történt tegnap esti tragikus események, ezúton fejezzük ki támogatásunkat és szolidaritásunkat Franciaország és a szörnyű cselekményben érintettek felé" - áll az európai szövetség kommünikéjében.

Az UEFA versenyrendszerében megrendezett mérkőzések egyperces néma megemlékezéssel kezdődnek, a játékosok gyászszalaggal a karjukon lépnek pályára. A magyar kormány vasárnapra nemzeti gyásznapot rendelt el, a Groupama Arénában ennek megfelelő körülmények között várják a szurkolókat a pótselejtezőre.

A Magyarország-Norvégia Eb-pótselejtező előtti gyászszünettel a párizsi áldozatok mellett a napokban tragikusan fiatalon elhunyt válogatott kapusra, Fülöp Mártonra, valamint az Aranycsapat keretének tagjára, Várhidi Pálra is emlékeznek.

A hírkategória további hírei

Szövetség
Ülésezett az Elsőfokú Licencadó Bizottság
Szövetség
Elhunyt Tatár György

2024-04-20 11:45:00

Elhunyt Tatár György

Szövetség
Elbúcsúztatták Juhász Pétert

2024-04-15 18:12:54

Elbúcsúztatták Juhász Pétert

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS