Küzdeni tudás, fantasztikus közönség, alázatos munka - az öröm szavai

2015. november. 16., 00:38   |    

Küzdeni tudás, fantasztikus közönség, alázatos munka - az öröm szavai

A norvégok ellen 2-1-re megnyert Eb-pótselejtező visszavágó után a főszereplők, a válogatott játékosai még az események hatása alatt állva, de nagy örömmel nyilatkoztak az Európa-bajnoki részvétel kiharcolásáról.

Dzsudzsák Balázs: - Örülök, hogy ennek a csapatnak a részese, a kapitánya lehetnek, és annak is, hogy nagy örömet szereztünk az országnak. Irány Franciaország! Ilyen fantasztikus közönséggel a hátunk mögött, miért ne lehetne esélyünk bárki ellen? Fantasztikus volt a mai nap, szinte százszázalékosan játszottunk, csattanós választ adtunk azoknak, akik lebecsültek bennünket. Megmutattuk, hogy nem lehet leírni ezt a válogatottat! Őszinte csapat a miénk, az utolsó ember is kész meghalni a pályán a másikért, ennek lett ez a siker az eredménye.

Nagy Ádám: - Az egész válogatott nevében megköszönni a nagyszerű szurkolást! Mindkét csapat játékosai kitették a szívüket, lelküket a pályára, nagyon örülünk, hogy mi vagyunk azok, akik kimehetnek az Európa-bajnokságra! A szakmán belül talán sokan lenéztek bennünket a pótselejtező előtt, remélem, ezek után nem fognak. Azon leszek, hogy beverekedjem magam az Európa-bajnoki keretbe, és stabil tagja legyek a nemzeti tizenegynek.

Priskin Tamás: - Életem legfontosabb gólját szereztem, amelyet szeretnék nagypapám és Fülöp Maci emlékére ajánlani. Óriási örömöt érzek, sikerült megvalósítanunk az álmainkat! Bebizonyítottuk, hogy tud küzdeni a csapat, nagyszerűen védekeztünk, és annak ellenére, hogy a norvégoknál többet volt a labda, mi lőttünk több gólt. Az egész selejtező sorozat alatt mentálisan rendben volt a csapat, kevés gólt kaptunk, jól védekeztünk, összességében megérdemeltük ezt a sikert!

Király Gábor: - Nagyon nagy boldogságot, és egy kis megkönnyebbülést is érzek. Ebben a sikernek sokaknak a munkája benne van, a kapustársaké, játékostársaké, akik éveken keresztül a legjobb teljesítményüket nyújtották a válogatottban, óriásit tettek hozzá a csapat szerepléséhez. Mostanáig nem sikerült elérni a célt, de végül egy hosszú út végén elért a fontos mérföldkőhöz a válogatott. Mindenkinek gratulálok, akinek része volt ebben a sikerben, ne felejtsük el, hogy a sorozatot három edzővel vívta meg ezt a válogatott. A mai mérkőzésen szenzációs volt a közönség, és bár voltak nehéz pillanatok a meccsen, végig hittünk magunkban. Együtt, közösen, alázatos munkával értük el az Eb-részvételt!

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS