Merkantil Bank NB II: két listavezetőt győzhet le egy hét alatt a Csákvár

2015. november. 21., 12:03   |    

Merkantil Bank NB II: két listavezetőt győzhet le egy hét alatt a Csákvár

A Fejér megyei alakulat szerdán az FTC ellen nyert a Magyar Kupában, ezúttal pedig bajnoki mérkőzés keretében látogat a Gyirmóthoz, a másodosztály éllovasához. A Merkantil Bank Liga NB II 14. fordulójában szombaton hét mérkőzést, míg vasárnap egy találkozót rendeznek.

A Csákvár remekelt a hétközi Magyar Kupa fordulóban, a sárga mezesek az FTC-t látták vendégül, és felborítva a papírformát, 4-3-ra sikerült nyerniük az NB I éllovasa ellen. A továbbjutás elmaradt, hiszen az első mérkőzésen 4-1-re a zöld-fehérek nyertek, de így is szép emlék marad a csákváriak számára a találkozó. Ezúttal a másodosztályt vezető Gyirmót lesz a Fejér megyeiek ellenfele, amely a legutóbbi fordulóban - nagy meglepetésre - alulmaradt Szolnokon Csábi József együttese ellen.

A második Budaörs legutóbbi három mérkőzésén kilenc ponttal gazdagodott, ezúttal az öt forduló óta veretlen, hetedik Dunaújvárost fogadják. A dobogós pozícióból nemrég lecsúszó, jelenleg negyedik Mezőkövesdnek nagy szüksége van a pontokra, hiszen az előző fordulóban a sárga-kékek hazai pályán kétgólos vereséget szenvedtek a Budaörstől, és a legutóbbi három körben két helyet zuhantak vissza a táblázaton. De most a tizenkettedik Siófokot ellen javíthatnak. A góllövőlistát a zalaegerszegi Daru Bence vezeti 11 góllal, aki ezúttal Soroksáron növelheti találatai számát. A Csank János vezette zalaiak felemás formát mutatnak az utóbbi időben, de így is harmadikok a bajnokságban. A további mérkőzéseken a Kisvárda a Sopront fogadja, a Balmazújváros Ajkára utazik, a Szigetszentmiklós pedig a Váccal mérkőzik meg.

A 14. forduló teljes programja:

2015.11.21 Szombat

13:00 Budaörs - Dunaújváros
13:00 SZTK-Erima - Vác FC
13:00 Soroksár SC - ZTE FC
13:00 Kisvárda Master Good - Soproni VSE
16:00 Mezőkövesd Zsóry FC - BFC Siófok
16:00 FC Ajka - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő
16:00 Gyirmót FC Győr - Aqvital FC Csákvár

2015.11.22 Vasárnap

13:00 Szeged 2011 - Grosics Akad. Szolnoki Máv FC

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS