UEFA-tájékoztatás az Eb magyar vonatkozású jegyeiről

2016. február. 05., 15:11   |    

UEFA-tájékoztatás az Eb magyar vonatkozású jegyeiről

Az Európai Labdarúgó-szövetség arról tájékoztatta a Magyar Labdarúgó Szövetséget, hogy a válogatott Eb-mérkőzéseire jegyet igénylők a mai napon megkapták az értesítéseket arról, hogy sikerrel jártak-e az igénylés során.

Az UEFA szerdán és csütörtökön sorsolta ki a nyertes jegyigénylőket a magyar válogatott Európa-bajnoki mérkőzéseire. Pénteken megtörtént a sorsolási értesítések kiküldése az igényléskor megadott e-mail címekre, a szurkolók ezen az úton kaptak tájékoztatást arról, hogy sikeres volt-e az igénylésük.

A Magyar Labdarúgó Szövetségnek a jegyigénylési folyamatra nincs semmilyen ráhatása, de az elmúlt hetekben, az UEFA-tól kapott információk folyamatos megosztásával igyekezett segítséget nyújtani a szurkolóknak abban, hogy mindenki egyenlő esélyekkel induljon a sorsoláson, és az igénylési folyamat technikai sajátosságai miatt senki se veszítse el az esélyét a nyerésre.

Információink szerint, a többi résztvevő országhoz hasonlóan, a magyar jegyigénylők között is előfordult, hogy a kisorsoltak bankszámlájáról az UEFA nem tudta levonni az ellenértéket. Az UEFA tájékoztatása szerint ezen jegyeket a túligénylők között - szintén sorsolással - értékesítették.

Az UEFA a ma kiküldött értesítő e-mailekben minden jelentkezőt tájékoztatott igénylése eredményéről, az MLSZ felé pedig jelezte, hogy a magyar válogatott szurkolói számára nem maradt eladatlan jegy, minden kategóriában, az összes eladásra kínált jegyet felvásárolták az érdeklődők.

A jegyigénylési fázis zárását követően a megnyert jegyeket lemondani, visszaadni, értékesíteni, elcserélni nem lehet. Az európai szövetség ismét felhívta a figyelmet, hogy jegyvásárlásra kizárólag az UEFA hivatalos oldalán van lehetőség, ezért más csatornákon senki se próbálkozzon belépő vásárlásával. Aki ebben a jegyigénylési szakaszban nem jutott jegyhez, az UEFA áprilisi jegybörzéjén (Re-Sale Platform) előreláthatólag vásárolhat még belépőt az Eb-mérkőzésekre, erről a lehetőségről hamarosan további tájékoztatást adunk.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS