Egymás közti játékkal zárult az edzőtábor

2016. február. 23., 19:57   |    

Egymás közti játékkal zárult az edzőtábor

A válogatott keret első idei edzőtáborozása végén Bernd Storck szövetségi kapitány egymás elleni játék során is megnézte a játékosokat.

Az elmúlt két és fél nap elsősorban a felmérésekről, tesztekről szólt a válogatott telki edzőtáborában, de Bernd Storck szövetségi kapitány taktikai jellegű edzést is tartott a játékosoknak, az összetartás zárásaként pedig kétszer félórás, egymás elleni meccset játszottak a keret tagjai. A mérkőzés után, este a futballisták elhagyták Telkit, szerdán már klubjaikban jelentkeznek munkára.

- Jó edzőtáborozást zártunk, elégedett vagyok az elvégzett munkával, és a játékosok hozzáállásával is, mindenki igyekezett a legjobbját nyújtani az elmúlt napokban - nyilatkozta az mlsz.hu-nak Bernd Storck a táborzárást követően. - Különösen tetszett az utolsó napon lejátszott edzőmérkőzésen mutatott teljesítmény, gyors volt a játék és taktikailag is biztató volt, amit láttam, két játékrendszerben is. A legfontosabb, hogy senki sem sérült meg, mindenki egészségesen tér vissza csapatához. Elégedett vagyok, ahogy remélhetőleg a klubok is, hiszen a játékosok holnap már csapataiknál edzenek, így elegendő idejük lesz arra, hogy felkészüljenek a hétvégi bajnoki mérkőzéseikre.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS