Újra lehet Eb-jegyeket vásárolni

2016. március. 09., 11:26   |    

Újra lehet Eb-jegyeket vásárolni

Szerdán megnyílt az UEFA hivatalos jegybörzéje.

A jegybörzén azok adhatják el jegyeiket, akik 2015 nyarán, vagy 2016. január 18. és 2016. február 1-je között vásárolták a belépőjüket, de már nincs szükségük rá. Ez azt jelenti, hogy azok a szurkolók, akik a december 15. és január 18. közti értékesítési szakaszban igényeltek jegyet, nem értékesíthetik azokat a börzén.

A börze március 9-én, 12 órakor indult el, ettől az időponttól lehet feltenni az UEFA platformjára a fölösleges jegyeket, a börze zárása március 31., 18.00. Azok a szurkolók, akik belépőket vásárolnának, az eladó jegyek közül azonnali fizetéssel vehetnek a kiválasztott mérkőzés(ek)re, a készlet erejéig. Továbbra is él az a megkötés, hogy egy személy mérkőzésenként maximum négy belépőt vásárolhat a börzén. Az Eb bármely mérkőzésére lehet jegyeket vásárolni, de ugyanazon a napon rendezett két különböző összecsapásra nem vehet belépőt ugyanaz a személy. Follow My Team típusú jegyek vásárlására nincs lehetőség az UEFA platformján.

A készlet várhatóan óráról órára változik majd, ezért aki egy adott pillanatban nem talál jegyet a kiválasztott mérkőzésre, annak is érdemes gyakran ellenőriznie az UEFA jegyvásárlási platformját, mert bármikor felbukkanhatnak belépők a kiszemelt találkozóra. A belépők minden esetben az UEFA által megszabott eredeti vásárlási árukon kerülnek fel a börzére.

Az UEFA platformján regisztrációt követően lehet jegyeket eladni és vásárolni, a regisztrációt már elindította az UEFA. A vásárlásra VISA és Mastercard hitelkártyákkal van lehetőség. A jegyeiket eladók ugyanarra a hitelkártyára kapják vissza a belépők árát, amellyel annak idején megvásárolták azokat.

A jegybörzével kapcsolatos kérdéseket az ebjegy@mlsz.hu e-mail címre várjuk.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS