Önbizalmat szerzett a vb-selejtezőre a futsalválogatott

2016. március. 16., 14:32   |    

Önbizalmat szerzett a vb-selejtezőre a futsalválogatott

A Hollandia elleni 2-0-ra megnyert mérkőzés után a futsalválogatott góljainak szerzője, Dróth Zoltán beszélt az mlsz.hu-nak a találkozó fontosságáról és az Olaszország elleni felkészülésről.

A két csapat találkozóján Dróth Zoltán kimagasló teljesítményt nyújtott. Két gólja mellett a védekezésben és a támadásépítésben is vezér volt, folyamatos veszélyt jelentett a vendégek kapujára a miskolci találkozón. Dróth a lefújást követően elismerte, hogy az olaszok elleni vb-selejtező play off párharcban nem mi leszünk az esélyesek, de egy szoros odavágó reményt adhat a kolumbiai vb-részvétel kiharcolására.



- A hollandok elleni találkozó remekül szolgálta a vb-pótselejtezőre való felkészülést. Rendkívül erős csapattal találkoztunk, hatalmas dolog, hogy nyertünk. Örülök a két gólomnak, hiszen a klubcsapatomban még nem sikerült betalálnom, ezért jót tett az önbizalmamnak ez a két találat. Még furcsa kint élni Kazahsztánban, de amióta külföldön, játszom talán még többet jelent felvenni a címeres mezt. Hollandia ellen hibátlanul védekeztünk, de támadásban még van mit gyakorolnunk. Most az a legfontosabb, hogy egy sikert követően jó hangulatban, önbizalommal tudunk készülni az olaszok ellen, hiszen nem lesz egyszerű dolgunk egy hét múlva. Egységesek vagyunk, jó a hangulat a csapat körül, minden adott a sikeres felkészüléshez - mondta Dróth Zoltán az mlsz.hu-nak.


A hollandok elleni mérkőzés összefoglalója, két szépségdíjas Dróth-találattal:



A március 22-i, Olaszország elleni mérkőzésre 500 és 1000 Ft-os árakon vásárolhatnak jegyeket az érdeklődők. A belépők megvásárolhatóak országszerte a TEX jegyirodáiban, korlátozott számban a helyszínen, a miskolci Generali Arénában, valamint szurkolói kártyával online a meccsjegy.mlsz.hu-n


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS