A horvát kapitány nagyra tartja a magyar válogatottat

2016. március. 17., 16:18   |    

A horvát kapitány nagyra tartja a magyar válogatottat

Ante Čačić, a horvát válogatott szövetségi kapitánya a Magyarország-Horvátország felkészülési mérkőzés kapcsán az mlsz.hu-nak elmondta: igazi értékmérő lesz csapata számára a március 26-i találkozó.

Ante Čačić tavaly ősszel, Niko Kovac távozását követően került a horvát válogatott élére, irányításával mindhárom Eb-selejtezőjét megnyerte a sztárokkal teletűzdelt horvát együttes, és ezzel, az olaszok mögött a második helyen végezve csoportjában, bebiztosította Európa-bajnoki szereplését. Március 26-án a Groupama Arénában lép pályára az Ivan Rakiticcsal, Luka Modriccsal, Mario Mandzukiccsal és további sztárjátékosokkal a soraiban Magyarországra érkező gárda, a horvát szakember ennek apropóján nyilatkozott az mlsz.hu-nak.

- Először is gratulálok a magyar válogatottnak, hogy harminc év után ismét egy nagy tornán vesz részt. Úgy gondolom, ez az eredmény elsősorban a sportágba történt jelentős mértékű és okos befektetéseknek köszönhető - fogalmazott a horvát kapitány. - Ma már egy igazán jó magyar válogatottról beszélhetünk, amelyet zömében pályafutásuk csúcsán lévő játékosok alkotnak, és a megfelelő nemzetközi tapasztalat sem hiányzik az együttesből. A magyar kerettagok közül senkit sem ismerek személyesen, de többek pályafutását is követem. Tudom, hogy a csapat legfontosabb labdarúgói a tapasztalt játékosok, mint Király Gábor, Gera Zoltán, Juhász Roland és Dzsudzsák Balázs, de rajtuk kívül is több jó képességű futballista van a keretben, ezért a budapesti mérkőzés igazán jó teszt lesz számunkra az Európa-bajnokság előtt. Úgy gondolom, minden barátságos meccsnek nagy jelentősége van, mert a szövetségi kapitányoknak kevés lehetőségük van a válogatottal való közös munkára, és itt mérhetik le igazán, mely játékosok felelnek meg a nemzeti csapatnál támasztott elvárásoknak.

Jegyinformációk a horvátok elleni mérkőzésre

A mérkőzésre érvényes, névre szóló jegyeket - szurkolói kártyával - interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen országszerte a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában (irodakereső) lehet megvásárolni. Szurkolói kártya nélkül két fővárosi helyszínen, a Ticket Express Bálnában és a Ticket Express Syma-csarnokban található irodáiban lehet belépőket váltani (aki ezt a módját választja a belépők megvásárlásának, csak saját részre tud jegyet venni).

A klubokkal történt egyeztetéseket követően, három vidéki helyszínen vásárolhatnak szurkolói kártya nélkül jegyeket az érdeklődők a Magyarország-Horvátország felkészülési mérkőzésre. A ZTE FC és a DVTK, illetve a Békéscsaba Előre jegyértékesítő helyein szerezhetik be belépőjüket a kártyával nem rendelkező szurkolók.

A mérkőzésre szóló jegyek négy árkategóriában (2500, 3500, 5000, 8000 forint) vásárolhatók meg. A VIP-szektorokba két árkategóriában, 15 ezer és 25 ezer forintért lehet jegyeket vásárolni.

Külföldi állampolgárok (a horvát állampolgárok kivételével, akik a horvát szövetségénél juthatnak belépőhöz) utalványt vásárolhatnak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, amit a mérkőzés napján a helyszínen cserélhetnek belépőre, útlevelük ellenőrzése után. A mérkőzésre megvásárolt jegyeket legkésőbb 72 órával a mérkőzés előtt lehet átíratni más nevére.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS