"Megvan a taktika, amivel nyerhetünk Izrael ellen"

2016. március. 23., 16:14   |    

A magyar U21-es válogatott játékosai jó állapotban várják az Izrael elleni, csütörtöki Eb-selejtezőt.

A Robert Kilin vezette magyar U21-es válogatott öt forduló után hét ponttal áll Eb-selejtező csoportjában, a következő egy hétben ehhez akár további hatot is hozzátehet, amennyiben csütörtökön, Gyirmóton legyőzi az izraeli válogatottat, majd jövő hétfőn három pontot szerez Albániában is.

A válogatott játékosai jó formában és jó hangulatban várják a csütörtöki találkozót, amelyen az Olaszországban légióskodó Forgács Dávid szerint várhatóan egy kivárásra játszó izraeli csapat lesz az ellenfél. A mieinknek van miért visszavágniuk ellenfelüknek, miután ősszel, Izraelben 3-0-ás győzelmet arattak a hazaiak.

Kalmár Zsolt és Forgács Dávid az MLSZ TV-nek idézte fel az őszi, idegenbeli mérkőzést, valamint szót ejtettek arról is, mi kell ahhoz, hogy legyőzzük az izraeli válogatottat Gyirmóton.



A Magyarország-Izrael U21-es Eb-selejtezőre egységesen 500 forintba kerülnek a jegyek. A belépők elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a mérkőzést megelőzően a helyszínen, a gyirmóti Alcufer Stadionban.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS