Ingyenes a belépés a csabai rangadóra

2016. április. 18., 08:06   |    

Ingyenes a belépés a csabai rangadóra

Kedden egy, szerdán öt mérkőzést rendeznek az OTP Bank Liga 31. fordulójában. Békéscsabán kiesési rangadót rendeznek kedden, a Vasas látogat a Viharsarokba.

Békéscsaba 1912 Előre-Vasas FC
(kedd, 20.00)

A békéscsabai klubvezetés a mérkőzés tétjére való tekintettel úgy döntött, hogy a találkozóra ingyenes lesz a belépés a szurkolóknak. A beléptető rendszer alkalmazása miatt technikai, helyre szóló, ingyenes belépő váltása szükséges. A jegyeket interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megváltani, személyesen 08:00-16:00 óra között, Békéscsabán az Előre Székház I. emeletén található Ügyfélszolgálati Irodában. Békéscsabán kívül a Ticket Express jegyirodákban is vásárolhatóak belépők. A mérkőzés napján a hazai pénztárakat 08:00 órakor nyitják meg, a vendég kasszák 18:00 órától várják az érdeklődőket.

Szombathelyi Swietelsky-Haladás - DVSC-Teva
(szerda, 18.00)

A mérkőzést a soproni városi stadionban rendezik meg. A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A Haladás Kossuth utcai ajándékboltjában hétfőtől szerdáig 10-16 óra között, a Király utcai Tourinform irodában hétfőtől szerdáig 10-17 óra között, a szombathelyi és a soproni vasútállomás információs pultjánál hétfőtől szerdáig 10-17 óra között lehet belépőket vásárolni. A mérkőzés helyszínén kedden 15-19 óra között nyílik lehetőség az elővételes jegyvásárlásra.

A jeggyel vagy bérlettel rendelkező szurkolók ingyen utazhatnak vonattal Sopronba és vissza Szombathelyre. A vonat szerdán 16.23-kor Szentgotthárd felől az első vágányra érkezik Szombathelyre, majd 16.36-kor indul tovább. Útközben Salköveskút-Vassurányban, Acsádon, Bükön, Tormásligeten, Újkéren, Lövőn, Sopronkövesden, Nagycenken, Kópházán is megáll, 17.28-kor érkezik Sopronba. Innen csuklósbuszok szállítják a drukkerek a stadionhoz. Visszafelé 20.45-kor indul a vonat Sopronból, Lövőn, Bükön, Acsádon, Salköveskút-Vassurányban áll meg, 21.30-kor érkezik Szombathelyre.

MTK Budapest - Puskás Akadémia
(szerda, 19.00)

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A mérkőzés napján a helyszínen – a dunaújvárosi Dunaferr Arénában – is megválthatják jegyeiket a szurkolók, a jegypénztárak 18:00-kor nyitnak. Jegyár: 1000 forint.

Újpest FC - Paksi FC
(szerda, 19.00)

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Személyesen a Szusza Ferenc Stadion Mildenberger utcai pénztáraiban lehet jegyeket vásárolni, hétfőn és kedden 17.00-20.00, szerdán 15.00 órától. A pénztárak szerdán 17.30-kor nyitnak ki. Jegyárak: 1200-2800 forint.

DVTK - Budapest Honvéd
(szerda, 19.00)

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Személyesen a DVTK Szinvaparkban és a Diósgyőri Stadionban található üzletében lehet megváltani. Jegyárak: 1200-3500 forint. Az elővételben megvásárolt jegyek kedvezményesek.

14 év alatt és 65 év fölött ingyenes az állóhelyi jegy az eredményjelző és a régi tribün közt. Nekik a stadionban tartózkodók létszámának pontos meghatározhatósága miatt ingyenes regisztrációs jegyet kell váltani. A regisztrációs jegyek a pénztárak nyitvatartási idejében vehetők át korlátozott számban, szerdán délig. A 14 év alattiaknak a diákigazolványt a 65 év fölöttieknek pedig nyugdíjas vagy személyi igazolványt kell felmutatniuk.

Videoton FC - Ferencváros
(szerda, 20.00)

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Az eddig megszokott módon, a VidiShopban klubkártya nélkül is megvásárolhatók a jegyek nyitvatartási időben.

A Pancho Aréna pénztárai a mérkőzés napján, vagyis április 20-án 18 órakor nyitnak, így a helyszínen is lehetőség nyílik jegyvásárlásra. A 14 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépés a hazai lelátókra, de technikai jegyet részükre is szükséges kiváltani.

A Pancho Aréna kapui és a jegypénztárak 18 órakor nyitnak szerdán. Az elővételben megváltott jegyek kedvezményesek. Jegyárak: 1000-1200 forint (nőkne, diákoknak, nyugdíjasoknak 500-700 forint).

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS