A kupadöntő főpróbáját tartják a Groupama Arénában - jegyinformációk

2016. április. 21., 08:40   |    

A kupadöntő főpróbáját tartják a Groupama Arénában - jegyinformációk

Szombaton hat mérkőzést rendeznek az OTP Bank Liga 32. fordulójában. A Groupama Arénába látogat az Újpest, a Debrecen a DVTK-t fogadja, a Vasas ingyenes belépővel igyekszik minél több szurkolót kicsalogatni a Puskás Akadémia elleni kiesési rangadóra. Jegyinformációk.

Videoton FC - MTK Budapest
(csütörtök, 18.00)

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A VidiShopban klubkártya nélkül is megvásárolhatók a jegyek nyitvatartási időben. A Pancho Aréna pénztárai a mérkőzés előtt 2 órával, 16 órakor nyitnak. Jegyárak: 1000 Ft (nőknek, diákoknak, nyugdíjasoknak 500 Ft)

Paksi FC - Swietelsky Haladás
(csütörtök, 18.00)

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Jegyárak: 1200-1800 Ft

Budapest Honvéd - Békéscsaba 1912 Előre
(csütörtök, 18.00)

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. egyek válthatók a Bozsik Stadion főpénztárában, csütörtökön 17-19 és pénteken 16-19 óra között, valamint a mérkőzés napján, szombaton 15 órától. Jegyárak 1000-3500 Ft.

Vasas FC - Puskás Akadémia FC
(csütörtök, 18.00)

A mérkőzésre való belépés mindenkinek díjmentes, de a beléptető rendszer alkalmazása miatt technikai - nulla forintos - belépő váltása szükséges. A mérkőzésre szóló vendégjegyek - szurkolói kártyával - megválthatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban.

DVSC-Teva - DVTK
(csütörtök, 18.00)

A mérkőzésre szóló vendégjegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A diósgyőri szurkolók Miskolcon, a DVTK Ajándékbolt mindkét üzletének nyitvatartási idejében is tudnak belépőjegyet váltani. A hazai szurkolók a nagyerdeistadion.hu oldalon válthatnak belépőt a mérkőzésre, valamint hétfőtől péntekig 10 órától 18 óráig, szombaton pedig 10 órától a DVSC shopban. A vendégjegyek egységesen 1000 Ft-ba kerülnek.

Ferencvárosi TC - Újpest FC
(csütörtök, 20.30)

A mérkőzésre szóló vendégjegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A ferencvárosi szurkolók személyesen a Groupama Arénában tudnak jegyet váltani (Jegypénztár nyitva tartás: K-P.: 10.00-18.00, SZO.: 9.00-tól.), valamint online a groupamaarena.com oldalon. Vendég jegyárak: 2800 Ft.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS