Szalai-gólpasszal szerzett pontot a Hannover

2016. április. 25., 10:25   |    

Szalai-gólpasszal szerzett pontot a Hannover

Lengyelországban két bajnokit is rendeztek az elmúlt héten, Nikolics Nemanja tovább növelte góljai számát. Körkép az A-válogatott légiósainak elmúlt hetéről.

A lengyel bajnokság hétközi fordulójában a Wisla Kraków Guzmics Richárddal a soraiban 3-0-ra nyert a Górnik Łęczna otthonában, és továbbra is vezeti a rájátszás alsóházát. A felsőházban a Lech Poznan Kádár Tamást végig pályán tudva, de Lovrencsics Gergő nélkül játszott 2-2-es döntetlent saját pályáján a második helyezett Piast Gliwicével. A poznaniak szombaton a Pogon Szczecin otthonában szenvedtek 1-0-ás vereséget, ezen a meccsen Kádár és Lovrencsics is kezdő volt, előbbi 90, utóbbi 45 percen keresztül segítette együttesét. Az éllovas Legia Warszawa kedden a Ruch Chorzów otthonában játszott 0-0-ás döntetlent, pénteken pedig 4-0-ra nyert a Cracovia Kraków ellen. Az első összecsapást Nikolics Nemanja végig a pályán töltötte, míg a második mérkőzésen 72 percet töltött a pályán, és a 32. percben ő szerezte csapata második találatát, 25-re növelve idénybeli góljai számát. A Pogoń Szczecin kedden 2-0-ra kikapott a Lechia Gdansk otthonában, szombaton pedig 1-0-ra nyert a Lech Poznan ellen, előbbi meccsen Gyurcsó Ádám végig a pályán volt, utóbbin végig a cserepadon ült.

A német élvonalban a Werder Bremen Kleinheisler László nélkül kapott 2-1-re a Hamburg otthonában, a sereghajtó Hannover az Ingolstadt pályáján ért el 2-2-es döntetlent. Ez utóbbi meccset Szalai Ádám végigjátszotta, és ő adta az első vendéggól előtt az asszisztot. A Bundesliga II-ben Stieber Zoltán a kispadról nézte végig, ahogy a Nürnberg 6-2-re legyőzi az Union Berlint. Gulácsi Péter együttese, az RB Leipzig hétfőn lép pályára.

A katari Emir Kupa küzdelmeiben az Al-Garafa az Al-Mu'aidart fogadta, és győzte le 1-0-ra, Németh Krisztián jegyezte a gólpasszt a meccs egyetlen találatánál. Dzsudzsák Balázs végig a pályán volt a Bursasport pénteki összecsapásán, amelyet csapata 2-1-re elveszített a Kayserispor otthonában. Priskin Tamás még nem épült fel sérüléséből, ezért nem játszott a Slovan Bratislava győztes bajnokiján a Skalica ellen.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS