Németh Krisztián megsérült Katarban

2016. május. 02., 07:59   |    

Németh Krisztián megsérült Katarban

Priskin Tamás és Dzsudzsák Balázs után az A-válogatott egy újabb támadója, Németh Krisztián is megsérült. Válogatott légióskörkép.

A Katarban légióskodó Németh Krisztián kezdőként mindössze 14 percet töltött a pályán az al-Gharafa csütörtöki kupameccsén az Umm Salal ellen, mert még az első negyedóra végén le kellett cserélni egy kisebb térdsérülés miatt. Csapata nélküle is sikerrel vette az akadályt, 1-1-es végeredmény után tizenegyesekkel jutott a következő körbe. Németh sérülése az első vizsgálatok után nem tűnik súlyosnak, néhány hetes kihagyás várhat rá.

Lengyelországban a felsőházi rájátszásban érdekelt Lech Poznan Kádár Tamás nélkül, viszont Lovrencsics Gergőt végig soraiban tudva 0-0-ás döntetlent játszott hazai pályán a Lechia Gdańsk ellen. Az éllovas Legia Warszawa 2-0-ra kikapott a Zagłębie Lubin otthonában, Nikolics Nemanja végig pályán volt a vendégeknél. Az alsóházban a Wisla Kraków Guzmics Richárdot 90 percen keresztül foglalkoztatva 3-2-re kikapott a Korona Kielce együttesétől. A Pogoń Szczecin Gyurcsó Ádám nélkül kapott ki a győzelmével holtversenyben az élen álló Piast Gliwice csapatától.

A német élvonalbeli bajnokságban a sereghajtó, és már biztos kieső Hannover 3-1-re kikapott saját közönsége előtt a Schalkétól, Szalai Ádám a 76. percben, csereként állt be a vesztes együttesben. Kleinheisler László csapata, a Werder Bremen hétfőn lép pályára. A Bundesliga II-ben a második helyezett RB Leipzig 1-1-es döntetlent ért el hazai pályán az Arminia Bielefeld ellen, Gulácsi Péter végigvédte a találkozót a lipcseieknél. A Nürnberg nem tudta kihasználni a rivális botlását, 3-1-re kikapott a Braunschweig otthonában, Stieber Zoltán a cserepadról nézte végig a mérkőzést. A sérült Priskin Tamás csapata, a szlovák Slovan Bratislava hétfőn lép pályára, a szintén sérüléssel bajlódó Dzsudzsák Balázs együttese, a Bursaspor 1-1-et játszott a Galatasaray ellen.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS