Intenzív edzéssel kezdett Ausztriában a válogatott

2016. május. 11., 21:39   |    

Intenzív edzéssel kezdett Ausztriában a válogatott

Egy reggeli futás és két edzés szerepelt a válogatott kerettagok mai programjában.

A magyar válogatott bő keretének Magyarországon játszó tagjai kedden este érkeztek meg az ausztriai edzőtábor helyszínére, szerdán reggel fél 8-kor pedig egy 40 perces futással megkezdődött a szakmai stáb által összeállított edzésprogram. Egy rövid pihenő után, 11 órakor már edzésre jelentkeztek a játékosok, de ezen a gyakorláson már előkerültek a labdák is. Az ebéd és a csendes pihenő után következett a délutáni tréning, amelyre két csoportban érkeztek meg a kerettagok, gyorsaságfejlesztés, erősítés és futás színesítette az edzést.

Délutánra egy légiós is csatlakozott a többiekhez, az elmúlt napokban kisebb sérüléssel bajlódó, az edzőtáborba szerdán befutó Németh Krisztiánnal bővült az Európa-bajnokságra készülő keret.

- Komoly fizikai megterhelést jelentő napon vannak túl a játékosok - mondta az mlsz.hu-nak Bernd Storck szövetségi kapitány. - Főleg a délelőtti edzés volt nagyon intenzív, de igen jó munkát végeztek a kerettagok, elégedett vagyok. Az időjárás délelőtt még kegyes volt hozzánk, de délután egy heves eső is nehezítette a dolgukat. A kicsit zordabb délutáni időjárástól eltekintve azonban nagyon pozitív napon vagyunk túl.

A szerdai edzésnap fotói:


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS