Május 28-án rendezik a Fair Play Cup országos döntőjét Telkiben

2016. május. 13., 14:30   |    

Május 28-án rendezik a Fair Play Cup országos döntőjét Telkiben

Az ország középiskolás csapatai az elmúlt három évben színvonalas mérkőzéseket játszottak a Coca-Cola CUP keretei között, az egész idényt felölelő bajnokságba az ország minden részéről neveztek együttesek. A sorozat idén is elindult, immár Fair Play Cup néven, a Magyar Labdarúgó Szövetség szervezésében. A szakmai célok nem változtak, továbbra is a labdarúgás fejlesztése, a szabadidős futball népszerűsítése, játéklehetőség biztosítása a középfokú nevelési-közoktatási intézmények csapatai számára, a Fair Play szellemiség és magatartásforma népszerűsítése, valamint egy színvonalas grassroots futball program működtetése a cél, a 14-19 éves, középiskolás korosztály részvételével. Az idei kupasorozat az őszi döntőkkel indult, majd a tavaszi döntőkkel folytatódott, melyeket a megyei, majd a regionális finálék követtek.

Az országos döntőt május 28-án, vasárnap délelőtt fél 10-től este 5 óráig rendezik meg, a korábbi tornákról bejutott legjobb 8-8 lány és fiú csapat részvételével. Kitelepül az Adidas, a Futball Faktor, az OTP Bank, a Teqball és a Biliárdfoci is, így izgalmas, szórakoztató programokra számíthatnak az érdeklődők. Minden résztvevő játékosnak ajándékcsomagban, különdíjakban részesül, a győztes lány és fiú csapatok fődíja pedig a Magyarország-Portugália Eb-mérkőzés megtekintése a helyszínen.

A már biztos résztvevők:

Lányok:

Szász Ferenc Kereskedelmi Szakközépiskola és Szakiskola (Szász lányok, Budapest), Kaposvári SZC Eötvös Loránd Műszaki Szakközépiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma (Kaposvári Eötvös), Kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnázium (MFG), Salgótarjáni Bolyai János Gimnázium (Bolyais lányok), Székesfehérvári SZC I. István Középiskolája (I. István lányok)

Fiúk:

ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium (Bidget Fitness Squad, Budapest), Zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnázium (Esélyetek SE), Érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium (Asztalon Villa), Miskolc - Berzeviczy Gergely Szakközépiskola és Szakiskola (Berze), Tatabánya - Bárdos László Gimnázium (FC Bárdos)

A hiányzó 3-3 csapat a május 20-ig történő regionális döntők győztesei lesznek.

A hírkategória további hírei

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS