Holnaptól Telkiben folytatódik a munka

2016. május. 18., 23:30   |    

Holnaptól Telkiben folytatódik a munka

Kora délután buszra szálltak a válogatott játékosai, és elhagyták az ausztriai edzőtábort, nyolcnapos kemény edzőtáborozás után itthon folytatja a felkészülést a válogatott.

Az Európa-bajnokságra készülő, és az elmúlt egy hétben Bad Kirchenheimben edzőtáborozó válogatott egy hosszú és fárasztó nap végén szerdán este érkezett meg Telkibe, ahol holnap folytatja a felkészülést a pénteki, Elefántcsontpart elleni mérkőzésre. Bernd Storck szövetségi kapitány délelőtt még egy kétórás, kőkemény edzést vezényelt a keret tagjainak, akik ebéd után buszra szálltak, és búcsút intettek a hotelnek, ahol az elmúlt egy hétben kifogástalan vendéglátásban volt részük, és kiváló körülmények között készülhettek az Európa-bajnokságra, tegnap óta immár - Priskin Tamást és Stieber Zoltánt leszámítva - teljes létszámban.

A csapat hat és fél órás buszozást követően érkezett meg a telki edzőcentrumba, itt egy gyors vacsora következett, majd a fárasztó nap végén a játékosok megnézték az Európa Liga döntőjét, ezt követően pedig nyugovóra tértek, hogy holnap újult erővel folytathassák a munkát

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS