A TEK szakembere is ott lesz az Európa-bajnokságon

2016. május. 24., 14:00   |    

A TEK szakembere is ott lesz az Európa-bajnokságon

A magyar válogatott és a szurkolók biztonsága érdekében a Terrorelhárítási Központ (TEK) szakembere is jelen lesz a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon. A TEK által delegált koordinátor napi kapcsolatban áll majd a helyi biztonságért felelős szervekkel.

A TEK még a június 7-i kiutazás előtt tájékoztatót tart a magyar labdarúgó-válogatottnak a szükséges tudnivalókról, ahol a TEK munkatársai megismertetik a csapattagokkal a saját biztonságuk érdekében és a veszélyhelyzetek elkerüléséért betartandó előírásokat. A labdarúgó Európa-bajnokság idején egy terrorelhárító a helyszínen folyamatosan kapcsolatban áll a helyi biztonságért felelős szervekkel, hogy veszélyhelyzet esetén gyors legyen az információcsere, és minél hamarabb meg lehessen tenni a szükséges intézkedéseket. A magyar válogatott ezáltal a helyszínen lévő szakértőktől kap hiteles információkat az aktuális biztonsági kérdésekről.

A TEK a helyi hatóságokkal együttműködve mindent megtesz a sportolók és a szurkolók biztonságáért és kéri, hogy mindenki tartsa be a helyi rendvédelmi szervek által bevezetett intézkedéseket és ajánlásokat.

A magyar válogatott június 14-én, Bordeaux-ban kezdi meg szereplését az Európa-bajnokságon az osztrákok ellen, majd június 18-án Marseille-ben az izlandiakkal, június 22-én, Lyonban a portugálokkal mérkőzik meg. Mindhárom találkozót 18.00 órakor rendezik meg.

A hírkategória további hírei

Szövetség
Ülésezett az Elsőfokú Licencadó Bizottság
Szövetség
Elhunyt Tatár György

2024-04-20 11:45:00

Elhunyt Tatár György

Szövetség
Elbúcsúztatták Juhász Pétert

2024-04-15 18:12:54

Elbúcsúztatták Juhász Pétert

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS