U18: gólnélküli döntetlen Svédországban

2016. május. 31., 22:15   |    

U18: gólnélküli döntetlen Svédországban

Az őszi Európa-bajnoki selejtezők előtt álló U18-as válogatott Svédországban edzőtáborozik a héten, kedden a házigazdákkal játszott egy felkészülési mérkőzést.

A magyar válogatott két meccset játszik a héten Svédországban, a házigazdák elleni keddi összecsapást követően, csütörtökön az írekkel méri össze erejét. Az első mérkőzésen nem született gól, aminek - a helyzetek számát tekintve - a hazaiak örülhettek inkább, a magyar válogatott ugyanis több gólt ígérő lehetőséget alakított ki - és puskázott el a 90 perc alatt. A mezőnyben viszont végig kiegyenlített volt a játék, a mérkőzés egyes periódusaiban a svédek jutottak el többször a mi tizenhatosunkig, máskor a mieink voltak aktívabbak támadásban. A döntetlen így reálisnak mondható, folytatás csütörtökön 19.00 órától, az írek ellen.

- Egy jól játszó, fizikálisan erős játékosokkal kiálló svéd válogatott ellen léptünk ma pályára, az ellenfél játékának talán jobban kedvezett, hogy nem volt teljesen tökéletes a pálya talaja, ami nehezített a gyors passzokra építő játékot. A helyzeteink megvoltak a gólszerzéshez, de ezeket kihagytunk, összességében azonban elégedettek lehetek a csapat teljesítményével - mondta a mérkőzés után Oscar Corrochano szövetségi edző.

Svédország-Magyarország 0-0
Magyarország: Demjén Patrik - Rétyi Tamás, Szalai András, Tóth Bence, Gergényi Bence - Szabó Bence, Tóth Keve - Kovács Dávid, Keményffy Máté (Tömösvári Bálint, 61.), Takács Ronald (Hinora Kristóf, 78.) - Kamarás György (Bíró Ákos, 61.)

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS