Futsal: szoros vereség Katalóniától
Férfi futsal   |   Archívum   |   2016. június. 21., 23:52
Futsal: szoros vereség Katalóniától

A hétfői 5-2-es vereséget követően futsalválogatottunk 4-3-ra alulmaradt Katalónia válogatottjával szemben.

A két csapat második meccsén is a hazaiak kezdtek jobban, az első játékrészben kétszer is bevették a kapunkat. A folytatásban a fegyelmezett védekezésnek köszönhetően sokáig nem kaptunk gólt, de a fordulást követően ismét eredményesek tudtak lenni a házigazdák. Dróth Zoltán a második félidőben a hátán vitte a csapatot, háromszor is betalált: első gólját megelőzően korábbi csapattársával, Harnisch Ákossal játszott össze nagyszerűen, és a befejezésbe sem csúszott hiba, majd egy átlövésből, végül pedig egy öt a négy elleni játékot követően talált a hálóba. Ez azonban csak arra volt elég, hogy szorossá tegyük az összecsapást, végül a katalánok 4-3-ra megnyerték a meccset.

- A tegnapi, sok egyéni hibával tarkított játékunk után elégedettebb voltam a látottakkal, sikerült kijavítanunk a tegnapi hibák nagy részét, nem érdemeltünk vereséget. Összességében hasznos volt a katalán túra, hiszen erős ellenfél ellen kellett helytállnunk, és újabb nemzetközi tapasztalattal gazdagodtunk, amely alapot adhat a következő tétmérkőzésekre - mondta Sito Rivera az mlsz.hu-nak.

Katalónia - Magyarország 4-3 (2-0)

Magyarország: Matkovics Gábor - Apatini Márk, Klacsák Bence, Harnisch Ákos, Dróth Zoltán
Cserék: Tóth Gyula, Dávid Richárd, Gál István, Öreglaki Norbert, Szabó Péter, Rábl János, Németh Péter, Horváth Norbert, Szeghy Szabolcs
Gólszerzőink: Dróth (3)

Címkék:

Kapcsolódó hírek

Futsal: Küzdelmes meccsen vertük Kínát
Futsal: Küzdelmes meccsen vertük Kínát

A magyar futsalválogatott lejátszotta első mérkőzését horvátországi felkészülési minitornáján.

Horvátországi tornára utazott a futsalválogatott
Meccsbeszámoló
Futsal: Vereség a főpróbán

A magyar futsalválogatott lejátszotta első mérkőzését horvátországi felkészülési minitornáján.