Macedóniai EL-selejtezőn Andó-Szabó Sándorék

2016. június. 29., 10:53   |    

Macedóniai EL-selejtezőn Andó-Szabó Sándorék

A szkopjei stadionban a krakkóiak vendégjátékát vezeti a magyar négyes.

Az Európa Liga 2016/2017. évi kiírásának első selejtezőkörében a KF Shkendija–MKS Cracovia Kraków párharc Andó-Szabó Sándor sípjelére kezdődik június 30-án, csütörtökön 21 órakor a szkopjei Nacionalna Arena Filip II Makedonski közönsége előtt.

Mivel a tetovói csapat otthona alkalmatlan nemzetközi mérkőzések rendezésére, ezért a fővárosi stadionban fogadja kupaellenfelét a Vtora Ligában az FK Vardar mögött végzett együttes. A KF Shkendija öt éve bajnoki címet szerzett, jelenleg horvát edzője van Bruno Akrapovic személyében. A szlovéniai főpróbán a Lokomotiv Zagreb ellen vesztettek 3-0-ra az edzőmeccsen.

Leendő riválisuk, a Jacek Zielinski edző által irányított Cracovia a legrégebbi lengyel klub, ugyanis 1906-ban alapították. Az Ekstraklasa utóbbi kiírásának negyedik helyezettje nélkülözi legjobbját, a saját nevelésű 19 éves középpályását, Bartosz Kapustkát, aki az Európa-bajnokságon erősíti a válogatottat.

A KF Shkendija–MKS Cracovia Kraków Európa Liga-selejtezőn a nemrég a moldáv bajnoki döntőn bíráskodó Andó-Szabó Sándor munkáját dr. Varga Zsolt és az azerbajdzsáni U 17-es Európa-bajnokság döntőjében közreműködő Buzás Balázs segítik asszisztensként, míg a tartalék-játékvezető szerepét a rutinos Szabó Zsolt tölti be.

A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS